Scratch Uygulama Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan big34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

big34

Site Gezgini
Arkadaşlar 2. dönem 2. sınavı scratch tan uygulama sınavı olarak yapacağım. önceki 3 sınavı hep test yapmıştım o yüzden bu sınavda biraz tereddütlerim var düşük notlar alsınlar istemiyorum. sınavı inceleyip yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler... bide sorulara kullanılacak komutların resimlerini koysam çok mu kolay olur

Ekli dosyalar

Hocam bu bi sınav olmamış ki?
Yani ortada soru yok uygulama yok, siz zaten öğrencinin ne yapması gerektiği söylemişsiniz. Şunu yapın dedikten sonra onunu nasıl yapılacağını da anlatmışsınız.

13. Hazırlamış olduğunuz sahneye bir insan karakteri (boy4-walking-a) koyarak bu karakteri yürütün.

Mesela bunu bir uygulama olarak yaptırsanız olabilir. Ama uygulamayı sarup, sonrada nasıl yapılacağını anlatmak bana çok garip geldi.

hocam haklısınız soruyu sorup aynı zamanda nasıl yapılacağını da anlatmak saçma gibi ama uygulamada neyin kaç puan olacağını belirleyebilmek için böyle maddeler halinde adım adım bölmek gerekmez mi? yoksa her şeyi tam yapan 100 alacak da mesela bazı şeyleri eksik yapan kaç alacak?

ben de aynen butarz birşey düşünüyorum tam manasıyla sınav özelliği taşımıyor belki ama yapılabilir diye düşünüyorum

Ben çok beğendim hocam ellerinize sağlık. Düşük almalarını istemiyorum. Sonra diğer notlarıyla oynamak zorunda kalıyorum. Herkes 100 alsın bence :)

nihan' Alıntı:
Ben çok beğendim hocam ellerinize sağlık. Düşük almalarını istemiyorum. Sonra diğer notlarıyla oynamak zorunda kalıyorum. Herkes 100 alsın bence :)

hocam bende zaten direk bu düşünceyle hazırladım sınavı. müdürde geçen dönem uyarmıştı zaten beni "düşük notlar verme beden müzik resim bilgisayar gibi derslerde düşük not olmaz" bende herkese 100 veriyim kafam rahat olsun velide gelmez benim çocuğun bütün dersleri 90-100 sizden 70 almış

Ben derste aynı uygulamayı yaptırırken bu kadar açıklamada bulunmamıştım. :) Aşırı basit olmuş hocam. Sınav değil bu.

Matematikte problemi sorup çözümü öğrencinin yapmasını beklemek yerine, önce şunla şunu toplayacaksın, sonra şunla çarpacaksın gibi yolun açıklanmasına benzedi.

Eslivya' Alıntı:
Matematikte problemi sorup çözümü öğrencinin yapmasını beklemek yerine, önce şunla şunu toplayacaksın, sonra şunla çarpacaksın gibi yolun açıklanmasına benzedi.

Hocam öğrencinin yapmasini beklersem çok beklerim :) yani bizde ancak boyle gidiyor seviye bu. Bende isterim daha ileri seviye ders yapayim daha zor sinav yapayim ama olmuyor siniflar 40 kişi 15 bilgisayar var

40 kişi 15 bilgisayar ile dersi işleyebilmeniz bile mucize hocam. :) İçinde bulunduğunuz durum için çok da garipsenecek bi seviyede değil o zaman. Kolaylıklar diliyorum.

BBNET
Geri