Scratch ile ilgili örnekler 2

Kodla Büyü
quashpack' Alıntı:
Teşekkürler.Scratch 2'yi yüklememiştim bilgisayarlara.Artık zamanı gelmiş :+1:

Rica ederiz. Scratch 2 kesinlikle 1.4 sürümünden daha iyi. Karakter eklentilerinden blok mantığına kadar farkediyor ;)
İyi çalışmalar dileriz.

Scratch ile ilgili örnek sorularınız var mı acaba paylaşırsanız çok iyi olur. Ben de kullanmayı düşünüyorum örnekleri güzel açıklanmış çocuklar adımları izleyerek yapabilirler uygulamaları. :+1:

kod10' Alıntı:
Scratch ile ilgili örnek sorularınız var mı acaba paylaşırsanız çok iyi olur. Ben de kullanmayı düşünüyorum örnekleri güzel açıklanmış çocuklar adımları izleyerek yapabilirler uygulamaları. :+1:

Scratch ile ilgili sınav çalışmamız devam ediyor. Kullanan öğretmenlerimiz var tercihiniz teşekkür ederiz. Takipte kalın :)

artık şu kodlama dersi sisteme eklensin ya harika şeyler var yabanci sitelerde.. adamlar gün geçtikçe çoçuklara uygun düzeyde uygulamalar vs geliştiriyor. Umarım Bilişim ve Kodlama olara sözel konulardan giriş yaparak daha sonrasında kodlamaya ağırlık veren bir sistem gelir.

btnotlari' Alıntı:
artık şu kodlama dersi sisteme eklensin ya harika şeyler var yabanci sitelerde.. adamlar gün geçtikçe çoçuklara uygun düzeyde uygulamalar vs geliştiriyor. Umarım Bilişim ve Kodlama olara sözel konulardan giriş yaparak daha sonrasında kodlamaya ağırlık veren bir sistem gelir.

Kesinlikle katılıyoruz. Bizde bu açığı fark ettik ve bunun için çalışmalar yapıyoruz.Yabancı sitelerden çeviriler de yapıyoruz.

6. sınıflarda ders saatinin artması ve müfredattaki değişiklikler umut verici. Bt öğretmenlerinin kendilerini geliştirmeleri ile güzel şeyler olacağına inanıyoruz. Sizde http://www.teknoyolcu.com sitesinden yorum yazarak görmek istediğiniz konuları bizimle paylaşabilirsiniz. Sitemizi takip ederek bize destek olabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz :alkis:

Örnek için teşekkürler.
Hesap makinesi yapımı var mı acaba. Biz yaptık ama tuşları olan bir hesap makinesi değil bizimki. Sanırım tuşları olanda liste falan kullanılması gerekiyor. Epey vaktimi alacak gibi sizde varsa bu tarz bi uygulama yükleyebilir misiniz?

kod10' Alıntı:
Örnek için teşekkürler.
Hesap makinesi yapımı var mı acaba. Biz yaptık ama tuşları olan bir hesap makinesi değil bizimki. Sanırım tuşları olanda liste falan kullanılması gerekiyor. Epey vaktimi alacak gibi sizde varsa bu tarz bi uygulama yükleyebilir misiniz?

Begenmenize sevindik. Bununla ilgili içerik hazırladık.Bir incelemenizi tavsiye ederiz :) Önerilerinizi bekliyoruz.
http://www.teknoyolcu.com/2017/02/liste-ile-hesap-makinesi/

BBNET
Geri