T timesgreen Aktif Üye Mesajlar 225 18 Ağustos 2021 #1 Scratch 3 kukla çiziminde merkez noktasını belirleyemiyorum. Scratch 2 de kostümlerden + işareti ile yapılıyordu. Scratch 3 te nasıl yapılıyor acaba?
Scratch 3 kukla çiziminde merkez noktasını belirleyemiyorum. Scratch 2 de kostümlerden + işareti ile yapılıyordu. Scratch 3 te nasıl yapılıyor acaba?
seloman54 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 347 18 Ağustos 2021 #2 timesgreen' Alıntı: Scratch 3 kukla çiziminde merkez noktasını belirleyemiyorum. Scratch 2 de kostümlerden + işareti ile yapılıyordu. Scratch 3 te nasıl yapılıyor acaba? Genişletmek için tıkla ... hocam kostümlerden yapılıyor. Ortada duran yuvarlak merkeze göre kuklayı konumlandırın. Kuklanın neresi o yuvarlağa gelirse orası merkez oluyor.
timesgreen' Alıntı: Scratch 3 kukla çiziminde merkez noktasını belirleyemiyorum. Scratch 2 de kostümlerden + işareti ile yapılıyordu. Scratch 3 te nasıl yapılıyor acaba? Genişletmek için tıkla ... hocam kostümlerden yapılıyor. Ortada duran yuvarlak merkeze göre kuklayı konumlandırın. Kuklanın neresi o yuvarlağa gelirse orası merkez oluyor.
T timesgreen Aktif Üye Mesajlar 225 18 Ağustos 2021 #3 seloman54' Alıntı: hocam kostümlerden yapılıyor. Ortada duran yuvarlak merkeze göre kuklayı konumlandırın. Kuklanın neresi o yuvarlağa gelirse orası merkez oluyor. Ekli dosyayı görüntüle 70091 Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam...
seloman54' Alıntı: hocam kostümlerden yapılıyor. Ortada duran yuvarlak merkeze göre kuklayı konumlandırın. Kuklanın neresi o yuvarlağa gelirse orası merkez oluyor. Ekli dosyayı görüntüle 70091 Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam...