E ertann83 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 353 2 Haziran 2020 #1 Scratch 3 ile Super Mario Oyun Yapımı 8. Bölüm (Son Ders) videosu BBNET SEM'de yayınlanmıştır. Scratch 3 ile Super Mario 8. Bölüm (Son Ders)
Scratch 3 ile Super Mario Oyun Yapımı 8. Bölüm (Son Ders) videosu BBNET SEM'de yayınlanmıştır. Scratch 3 ile Super Mario 8. Bölüm (Son Ders)
boteakif Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,089 2 Haziran 2020 #3 Tüm bölümleri tek başlıkta toplasak daha kolay ulaşılır hocam. Teşekkürler...
metafor Site Admin Yönetici Mesajlar 1,366 3 Haziran 2020 #4 boteakif' Alıntı: Tüm bölümleri tek başlıkta toplasak daha kolay ulaşılır hocam. Teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Linke tıkladığınızda kendinizi bbnet sem de bi dolu eğitimin içinde bulursunuz hocam eğitime tıklayın, eğitim videosunun altında tüm bölümler seri şekilde hazır.
boteakif' Alıntı: Tüm bölümleri tek başlıkta toplasak daha kolay ulaşılır hocam. Teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Linke tıkladığınızda kendinizi bbnet sem de bi dolu eğitimin içinde bulursunuz hocam eğitime tıklayın, eğitim videosunun altında tüm bölümler seri şekilde hazır.
boteakif Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,089 3 Haziran 2020 #5 Bilmiyordum. Öğrenmiş oldum adminim. Teşekkürler