schweppes1907
Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar scratch projelerini kaydedemiyorum save interrupt hatası veriyor çözümünü bilen var mı. win10 kullanıyorum
evet hocam değiştirebiliyorum ama aynı hata geliyorbilgisayarına kaydet dedikten sonra kaydedeceğiniz klasörü değiştirebiliyo musunuz hocam
bende win 10 kullanıyorumda hocam şimdi programı açıp denedim sorunla karşılaşmadım aynı sizinki gibi yolunu belirledim yine kaydetti ama bendeki sürümü 3.18.1 belki sizdeki sürümde hata olabilir daha önce kaydedebiliyor muydunuzevet hocam değiştirebiliyorum ama aynı hata geliyor
bende win 10 kullanıyorumda hocam şimdi programı açıp denedim sorunla karşılaşmadım aynı sizinki gibi yolunu belirledim yine kaydetti ama bendeki sürümü 3.18.1 belki sizdeki sürümde hata olabilir daha önce kaydedebiliyor muydunuz
hayır öncekini denemedim 3.21.0 sürümü var şu an. sizin sürümü deneyeyim bir de
denedim aynı sorun devam ediyor hocam büyük ihtimal win güncellemelerinden kaynaklanıyordeneyin bilgilendirin hocam eğer benim söylediğim sürümde sorun olmazsa sizin kullandığınıza karşı temkinli oluruz![]()
olabilir hocam yardımcı olamadımdenedim aynı sorun devam ediyor hocam büyük ihtimal win güncellemelerinden kaynaklanıyor
teşekkürler hocamolabilir hocam yardımcı olamadım
arkadaşınki cevaplandıktan sonra scratch dosyası exe olarak kaydetme işlemini bilen varsa yazabilir mi?
maalesef olmadı hocamUygulamaya sağ tuş -> yönetici olarak çalıştır
?
bu da olmadı hocam denedim ikisini deEvet yönetici olarak çalıştırmak sorunu çözebilir.
Bir de varsa D: yani yedek (bölünmüş) bir disk bölümü ya da usb ye kaydetmeyi deneyin
Hocam teşekkürler. Fakat çok karmaşık henüz yapamadımAşağıdaki kaynaklara bakınız hocam.
Scratch 2.0 - sb2 to exe: http://www.teknoyolcu.com/2020/04/scratch-oyunlarini-exe-yapma/
Scratch 3.0 - sb3 to exe: