bilisimci61' Alıntı:hocam dil seçeneklerinden Türkçe ayarlanabiliyor, az evvel kurup denedim.
aspnetci_01' Alıntı:SCRATCH 2.0 da oluşturduğumu dosyaları exe ye çeviren bir program var mı SCRATCH 1.4 de var ama SCRATCH 2.0 de bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Scratch programı hala 1.4 gözüküyor sitesinde, siz 2.0 olmuş derken offline editorden mi bahsediyorsunuz?megi21' Alıntı:sene başında bilgisayarlara Scratch 1.4 kurmuştum. Şimdi baktım da 2.0 sürümü çıkmış yalnız türkçe desteği yok galiba ya da ben bulamadım. Bilgisi olan var mı acaba ?
bt.ogretmeni' Alıntı:Scratch programı hala 1.4 gözüküyor sitesinde, siz 2.0 olmuş derken offline editorden mi bahsediyorsunuz?megi21' Alıntı:sene başında bilgisayarlara Scratch 1.4 kurmuştum. Şimdi baktım da 2.0 sürümü çıkmış yalnız türkçe desteği yok galiba ya da ben bulamadım. Bilgisi olan var mı acaba ?
COBOL' Alıntı:chirp compiler
delphe01' Alıntı:hocam köydeyim uzun süredir o yüzden yazılım anlamında çocuklara bir çalışma yapmadım.programlama web sitesi v.s
word p.point pc kullanımı hakkında dersler işledim genelde o yüzden scratch programını indirip incelemedim hiç.bana kıasaca programın yapısını amacını yazabilecek arkadaş varmı?hangi tarz programa benziyor.
bilisimci61' Alıntı:hocam dil seçeneklerinden Türkçe ayarlanabiliyor, az evvel kurup denedim.
bi akıllada tam olarak nerden yapıldığını açıklamamış. :verymad: :verymad:osbitos' Alıntı:bilisimci61' Alıntı:hocam dil seçeneklerinden Türkçe ayarlanabiliyor, az evvel kurup denedim.
nereden yapıyorsunuz hocam bunu? ben bulamadım
TAMAM yaptım! :+1:
Teşekkürler hocam.ahmet27' Alıntı:bi akıllada tam olarak nerden yapıldığını açıklamamış. :verymad: :verymad:
bari ben yazayım.
dili Türkçe yapmak için;
"file" sekmesinin solundaki dünya simgesine tıklayıp dili seçin.![]()