G guner1453 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 523 28 Ocak 2017 #31 Re: Scratch örnekler (yedi tane daha ekledim) Takip
mas1961 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 741 29 Ocak 2017 #32 Re: Scratch örnekler (yedi tane daha ekledim) Takip
pinaraytas Aktif Üye Mesajlar 247 13 Şubat 2017 #33 Re: Scratch örnekler (yedi tane daha ekledim) ben de kullanacam derslerimde,paylaşım için sağolun hcam
Re: Scratch örnekler (yedi tane daha ekledim) ben de kullanacam derslerimde,paylaşım için sağolun hcam
Ç çepp Site Gezgini Mesajlar 67 13 Şubat 2017 #34 Re: Scratch örnekler (yedi tane daha ekledim) pinaraytas' Alıntı: ben de kullanacam derslerimde,paylaşım için sağolun hcam Genişletmek için tıkla ... Bu sene başka örnek yapamadım. Fırsat olursa yakında eklerim inşallah.
Re: Scratch örnekler (yedi tane daha ekledim) pinaraytas' Alıntı: ben de kullanacam derslerimde,paylaşım için sağolun hcam Genişletmek için tıkla ... Bu sene başka örnek yapamadım. Fırsat olursa yakında eklerim inşallah.
Ç çepp Site Gezgini Mesajlar 67 28 Şubat 2017 #35 Re: Scratch örnekler (yedi tane daha ekledim) Arkadaşlar Süper mario oyununa benzer bişey yaptım onu da ekledim. 1.sayfadan indirebilirsiniz.
Re: Scratch örnekler (yedi tane daha ekledim) Arkadaşlar Süper mario oyununa benzer bişey yaptım onu da ekledim. 1.sayfadan indirebilirsiniz.
F formator_55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 363 3 Mart 2017 #37 Re: Scratch örnekler (süper mario oyunu) Takip