Sayfa kayıyor neden acaba...Yardım...

Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
okulumuzun sitesi ie güzel çalışırken mozillada orta göbek kayıyor bi anlam veremedim lüften yardım neden olabilir bildiğim yöntemleri denedim olmadı..
site adresi: maresalfevzicakmaklisesi.meb.k12.tr

YUH VALLA O KADAR KULLANICI VAR FİKİR ÜRETEN BİLE YOK MAŞALLAH NE DİYELİM MADEM CEVAP YOK KONU SİLİNEBİLİR YÖNETİCİLERİMİZE DUYRULUR.

hocam ben baktım yukarı aşağı oynadım kayan bişey görmedim
site güzel olmuş eline sağlık
yalnız orta kısımdaki yazıların fontlarıylayla biraz oynarsan daha güzel olabilir.

inan şu an firefox yok hanımın netbook'u malum ama fikir menuden bir kaç seçenek çıkar dene kendi bilgisayarıma geçince (hanım yazılı hazırlıyor ekran büyük malum) bakarım

Tüm içeriği ya da kayan bölümü <div style=''margin:0 auto''></div> etiketleri içine alarak ortalayabilirsin.

hocam orta kısımda align değeri işe yaramamış, emrahsahan hocamın dediği olur ya da sablon.css dosyanızı açın,
bunu bulun
Kod:
.border1 {
	border: 1px solid #000000;
}

bunla değiştirin
Kod:
.border1 {
margin: 0 auto;

}

netame' Alıntı:
hocam orta kısımda align değeri işe yaramamış, emrahsahan hocamın dediği olur ya da sablon.css dosyanızı açın,
bunu bulun
Kod:
.border1 {
}

bunla değiştirin
Kod:
.border1 {
margin: 0 auto;

}

hocam işlem tamam artık kaymıyor tam ortada işe yaradı şimdide punyo ayarları ile oynayacam internet explorerda güzel görünüyorda mozillayı ayarlayacam şimdi..Teşekkürler herkese

Operada denedim kayma yok ama site çok kalabalık görünüyor. Sadeleştirilebilir.

aak' Alıntı:

BENDE SİZİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BU KONUDA MÜDÜR BEYİN DİREKİFLERİ İLE YAPIYOR VE GÜNCELLİYORUM...

fatih22222' Alıntı:
aak' Alıntı:

BENDE SİZİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BU KONUDA MÜDÜR BEYİN DİREKİFLERİ İLE YAPIYOR VE GÜNCELLİYORUM...

hocam bence onun isteğine bırakmamlılısın. Doğrusunun sadelik olduğuna ikna etmelisin. Yoksa onlar ister de ister şu olsun bu olsun diye

benim bilgisayarda da gayet düzgün görünüyor kayma falan yok. mozilla 7.0.1 versiyonu.

hocam bence onun isteğine bırakmamlılısın. Doğrusunun sadelik olduğuna ikna etmelisin. Yoksa onlar ister de ister şu olsun bu olsun diye[/quote]

:++: :+1:

BBNET
Geri