Sayın Dinçer'in en güzel icraatlarından

Kodla Büyü
zaten bakan hakkında bu kadar kıyameti öğretmenler kopartamazdı. asıl kıyamet siyasi gücü olan bürokratları,torpillileri hizaya çekmesinden kaynaklandı umarım başarır...

Görevlendirmeler konusunda başarılar ama

Linkteki yazıya bakınca sanki Ömer Dinçer'den değil de başkasından bahsediyormuş izlenimine sahip oldum.

Hata bizdeymiş, Ömer Dinçer'i anlama kapasitemiz eksikmiş, yani hata yine öğrtmenlerde kardeşim.

hata öğretmende değil linkteki yazılanların hepsinede katılmıyorum sadece yapılan doğrularıda söylememiz gerekiyor bence . yoksa milletede haklı olduğumuza anlatamayız.anlatamıyoruzda nitekim halkta öğretmenlere karşı bir linç kültürü birikmiş durumda öyle olmasa bakanlıkta böyle konuşamaz zaten...

nasıl durduracaklarmış o görevlendirmeleri soruyorum size. bakanın bunlardan haberi bile olmaz. geçsin bu işleri

designbote' Alıntı:
nasıl durduracaklarmış o görevlendirmeleri soruyorum size. bakanın bunlardan haberi bile olmaz. geçsin bu işleri

bizde yapabilirse dedik zaten. ben doğuda 4 yıl çalıştım torpili bulanların bir ay bile kalmayıp gittiklerini gördüm. tuvaleti olmayan evlerde öğretmenlik yapan arkadaşlar gördüm. evinin yanından memleketi herkez kurtarıyor...

BBNET
Geri