leventgenc' Alıntı: 4-) meclis hayat olsun. vatandaşlar yöneticilerle kaynaşsın. hergün bir nöbetçi bakan olsun.
:alkis:bilgisayarbilisim33' Alıntı:Bir de mümkünse sabıkasızları alsınlar meclise.
:alkis: :+1:tuncay2744' Alıntı:Kesin şu bakanın ek ödemelirini :!: 6-7 bin tl lik maaşın aynı sıra ek yolluk, harcırah, gider vs.. alıyorlar, aylık maaşları 25-30 bini buluyor. Bir de zam olarak yıllık 3+3 verilecek sadece, bize neyse size de o.. :verymad:
teşekkür ederim. yazılanlar her ne kadar düşüncelerimi yansıtsa da bende başka bir yerden görüp aldım yazıyıbbayer' Alıntı:Tebrik ederim, çok ince düşünülmüş :++:
:alkis: :alkis: :alkis: :+1:egkhan' Alıntı:Eklemek isterim;
Herhangi bir bakana fiili ya da sözlü saldırı olursa ya da meclis civarında asayişi bozacak olaylar olursa hiç büyütülmesin. Haber bile yapılmasın. Hele hele bakanlar, hükümet falan sakın ha bunu kınamasın, protesto etmesin. Şefkatle yaklaşsınlar. Meclisin güvenlik sistemi de hemen feshedilsin. Boşuna para ayrılıyor oraya. Güvenliği o günkü nöbetçi bakan ve vekil sağlarlar. Herhangi bir olay olursa da tüm sorumlusu onlar sayılsın zaten.
teşekkür ederim. başka yerden alıntı yaptım aslındaemr01' Alıntı:leventcim guzel oneriler... :+1:
:alkis: :+1:sedo' Alıntı::+1: Dağıtılacak sütleri de ilk onlar tatsın![]()
güzel fikir hocam :+1:gececiler' Alıntı::+1: cok ii ya memurlar.nete yazalım yayınlansın
malum sendikaya soyleyelim masada bunları sunsun nasıl olsa öğretmenin derdini bilmiyoki masada onu konussun
ben de oradan almıştım zaten :mrgreen:hasan' Alıntı:Teşekkürler...facebook'a attım..
teşekkür ederimzince' Alıntı::alkis: :alkis: :alkis:
:+1:BTFormator' Alıntı::alkis:
Bakanı "yeterli" hale getirmemiz lazım...
her ne kadar fikir benden çıkmamış olsa da katılmamam mümkün değilbilalca' Alıntı:Eline fikrine sağlık güzel olmuş.
Benim de favorim. Müthiş olur :++:teion' Alıntı::alkis: :alkis: :alkis:
Hepsi süper. Favorim :leventgenc' Alıntı: 4-) meclis hayat olsun. vatandaşlar yöneticilerle kaynaşsın. hergün bir nöbetçi bakan olsun.
teşekkür ederim hocam.mpurcuklu' Alıntı:tebrikler :alkis:
alkışı anladım da -1 neden hocam beğenmediğiniz bişey mi var :?mpurcuklu' Alıntı::-1: :-1:
sedo' Alıntı:egkhan' Alıntı:Eklemek isterim;
Herhangi bir bakana fiili ya da sözlü saldırı olursa ya da meclis civarında asayişi bozacak olaylar olursa hiç büyütülmesin. Haber bile yapılmasın. Hele hele bakanlar, hükümet falan sakın ha bunu kınamasın, protesto etmesin. Şefkatle yaklaşsınlar. Meclisin güvenlik sistemi de hemen feshedilsin. Boşuna para ayrılıyor oraya. Güvenliği o günkü nöbetçi bakan ve vekil sağlarlar. Herhangi bir olay olursa da tüm sorumlusu onlar sayılsın zaten.
:+1: Dağıtılacak sütleri de ilk onlar tatsın![]()
teşekkür ederim hocamTuna54^' Alıntı:Levent hocam :+1: