Sattığım aracı almayın:)

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
ihtiyaçtan geçen hafta sattığım aracımı alan kişi satılığıa çıkarmış. yaw arkadaş al sat işi yaparsında abartmamak lazım.Aracımı biraz ucuza verdiğimin farkındayım. Ama telefonda almak için 10 takla atacaksın sonra üzerine 5 bin koyup satmaya çalışacaksın.:)
İsterdim ki zümrelerimden birisi alsın ama arayan olmadı.başlıkta açmıştım.
otomobil-klubu-f177/2015-vw-golf-t156348.html

Alan arkadaşın istediği fiyat
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita- ... 9627/detay

Şahsi düşüncem aracın en fazla taş çatlasa ederi 61-62, ama bu arkadaş 65.500 yazmış.
Ticaret yapana lafım yok al sat işide yapabilir helal olsun. fakat biraz vicdanlı olmak lazım. Alırken de satarken de dürüst olmak lazım. Aracın sağ ön kapsında parça boya var onu yazmamış mesela.
denk gelen olursa uyarayım bu fiyatlara kesnikle almayın :)

sayın hocam öncelikle alım satım yapılabilir ve bundan kar da elde edebilir bunda bir sorun görmüyorum.
özellikle fiyat noktasında 5 e alıp 6 ya da satar 10 a da satar bunda da bir sakınca görmüyorum.

tabi alırken aşırı ağız yapan yalvar yakar konuşan tiplerden oldum olası hoşlanmam. 2 araç sattım şimdiye kadar. 1. aracı ilk arayan aldı yalnız ikincide kimlerle karşılaştım bi görseniz. Alırken de bi o kadar sahtekarla karşılaştım. hasılı bu araç alım satımı zor iş ama bunun düzgün bir şekilde ticaretini yapana da lafım yok.

expertiz raporu sizden alırken yapılan değil mi hocam.
nasıl yalan söylüyor göz göre göre.

alwaysonline' Alıntı:
sayın hocam öncelikle alım satım yapılabilir ve bundan kar da elde edebilir bunda bir sorun görmüyorum.
özellikle fiyat noktasında 5 e alıp 6 ya da satar 10 a da satar bunda da bir sakınca görmüyorum.

tabi alırken aşırı ağız yapan yalvar yakar konuşan tiplerden oldum olası hoşlanmam. 2 araç sattım şimdiye kadar. 1. aracı ilk arayan aldı yalnız ikincide kimlerle karşılaştım bi görseniz. Alırken de bi o kadar sahtekarla karşılaştım. hasılı bu araç alım satımı zor iş ama bunun düzgün bir şekilde ticaretini yapana da lafım yok.

expertiz raporu sizden alırken yapılan değil mi hocam.
nasıl yalan söylüyor göz göre göre.
ticaret yapsın hocam zaten ben satarken söyledim sen bunu 1-2 fazlaya verirsin ihtiyaçtan erken satıyorum dedim.
telefonda yalvar yakar pazarlık etti, başkasına vermediğim fiyata bu arkadaşa verdim. alırken de benim işim belli olmaz ev işim var ev alırsan hemende satabilirim falan ayakları yaptı:)
yaw ne zaman satarsan sat ama doğruyu söyle.
Expertiz yaptırdı fakat expertizci kapıdaki o işlemi anlayamadı makineyi o bölgeye tutmadığı için. 15-20 cm lik bi kısım da işlem ve boya var. ha çok abartılacak bir şey değil ama en azından söylemek lazım ben öyle yaptım.

Bu sektörde öyle fırsatçılar varki. Korkumuzdan 2. el araç alamıyoruz. Ancak tanıdıktan, akrabadan.
1.2 110 Hp olsaydı almak isterdim.

arkadaşlar yanlış anlaşıldım aracımı ben sattığımı üzülmüyorum o almasa zaten aynı fiyata (60.250) başkasına verecektim. Benim işimi gördü gerisi önemli değil.
Ama adam nerdeyse sıfır fiyatını yazacak utanmasa , enayi birisi denk gelir diyor sanırım.Ticarette de biraz ahlak olmalı. 1-2 bin kar yaparak sat aç gözlülüğün anlamı ne.
Ayrıca alırken de al satçı değilim diyerek amacın ne:)
Yakıt olarak son zmlar gelmeden önce karışık 25 kuruş yakıyordu. şimdi 30 un üzerinde dir.

bence adamın yaptığı gayet güzel. çoğu insan tek arabaya bağlanıyor uzun yıllar aynı araçla geziyor. bu şekilde hem farklı arabalara biniyorsun her araçtan bir tat alıyorsun hemde cebine 1-2 bin lira para kalıyor. aynısını arkadaşım yapıyor bende yapmak isterim. ha o adam gibi kendimi yırta yırta yalan söyleyemem belki ama sıkışık biri denk gelir veya benim arabamı manyağın biri tutturur alacam diye niye olmasın

aranızda nasıl bir konuşma geçti bilemem ama adamın pazarlık yapması sonrasında da daha yüksek fiyattan ilan koyması normal. zaten fiyatı abarttıysa satamayacak zira o fiyata satılacak olsa siz de bu fiyata vermezdiniz zaten. ha satabilir de kısmet meselesi sonuçta o da onun uğraşının karşılığı olur. ama sorun satanda değil alanda olur. zaten her satışa çıkan her arabaya bu millet görmemiş gibi saldırdığı için fiyatlar bu seviyede değil mi?
tabi bir de şurası var hocam. siz kaça aldınız kaça sattınız. siz de aldığınızdan ucuza satmamışsınızdır kanımca.
bence her şey yolunda kafaya takacak mevzu yok.

aak' Alıntı:
aranızda nasıl bir konuşma geçti bilemem ama adamın pazarlık yapması sonrasında da daha yüksek fiyattan ilan koyması normal. zaten fiyatı abarttıysa satamayacak zira o fiyata satılacak olsa siz de bu fiyata vermezdiniz zaten. ha satabilir de kısmet meselesi sonuçta o da onun uğraşının karşılığı olur. ama sorun satanda değil alanda olur. zaten her satışa çıkan her arabaya bu millet görmemiş gibi saldırdığı için fiyatlar bu seviyede değil mi?
tabi bir de şurası var hocam. siz kaça aldınız kaça sattınız. siz de aldığınızdan ucuza satmamışsınızdır kanımca.
bence her şey yolunda kafaya takacak mevzu yok.
ben 58 e aldım ötv zammından sonra 2 bin koydum üzerine sattım, fazla koymadım yani. mesele burada adamın dürüst olmayıp değerinden fazla fahiş fiyat biçmesi araca. o fiyatlarda otomatik alırsın. ben aracı zaten biraz ucuza verdim hocam farkındayım ihtiyacımdan dolayı.

Hocam amaaan istediğini yazsin almasin canim insanlarda.Senin biraz içine oturmuş boşver bi soda iç sen zümrem :D

Hocam sen satmışsın aracını alan adam parasını vermiş, ister satar ister benzin döker yakar artık araba onundur. Senin malını gasp etmemiş ya seni ilgilendiren bi durum değil ki sen almayın arabayı demişsin.

Hocam serbest piyasa ister 10 asagi ister 10 yukari....her sattigim arabanin pesine dusup kaca satiyir kaca okutuyor diyemem ki ...birak alan alsin satan satsin....ben istedigim parami alip almamaya bakarim gerisi umrumda olmaz.

Kasko Değer Listesi

Aracın Model Yılı:

Ocak
Aracın Markası:

Aracın Tipi:

Araç Kodu Aracın Markası Arac Tipi Model Bedel
1531042 VOLKSWAGEN GOLF VII 1.2 TSI BMT 105 COMFORTLINE 2014 59.328,00 ₺

ARacın kasko bedeli 59.328 TL görünüyor. İstediği fiyata biraz zor satar, Hocam siz de hakkaniyetli bir satış gerçekleştirmişsiniz içiniz rahat olsun.

BBNET
Geri