Satranç Egzersizi?

Kodla Büyü

klebsiella

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar merhaba bizim okul normal öğretim saat 8.50 de ders başlıyor 15.20 de bitiyor her gün 7 saat ders var. Okulumda btr yim.
Satranç egzersizi açmayı düşünüyorum ama ders 15.20 de bitiyor...
15.30 da başlatsam egzersiz 17.00 da bitecek haftanın 3 günü sizce bunun için değer mi saat 5'e kadar okulda beklemek çok kararsız kaldım..

satranç egzersizi için uygulama değişmiş geçen sene açan hoca diyordu antrenörlük belgesi gerekiyormuş var mı sizde?

hocam değip değmeyeceğine, o saatte öğrencinin gelip gelmeyeceğini sen bizden daha iyi bilirsin. zira okula uzaklığın, gidip gelmedeki ulaşım zorlukları, çevrenin öğrenci ulaşımı için tehlikeleri vb.. kriterleri bilmiyoruz.
işin maddi tarafına gelince saatlik 9 TL her hün 18TL alıcaksınız (kaba hesapla). bu ücret için değer mi değmez mi siz karar verin?
Alternatif olarak cumartesi - pazar gibi bir güne 6 saati toplayabilirsiniz. daha mantıklı olur...

Cumartesi yada pazar gibi bir güne 6 saati toplayamaz diye biliyorum. Haftasonu 3+3 yapabilir. Ben ikili öğretimde öğleciyim. Haftanın 3 günü okula bir buçuk saat erken gelerek egzersizimi yaptım. Değiyor mu? Evet değiyor tabii ki. Öğretmenlikten başka geliri olmayan için güzel bir fırsat.

Eevet hocam Türkiye Satranç Federasyonundan onaylı sertifikam var.
Okulum bana 13 km uzaklıkta ulaşım sıkıntım yok.. şu an 14 tane öğrenci buldum tabi saat 5 'e kadar kalmak öğrenciler için zor, bu durumda bu her öğrenci kabul etmiyor.
Keşke bizim okulumuzda sabahcı öğleci olsaydı bu durumda öğleden önce yapmış olurdum.

Merhaba arkadaşlar. Bu satranç egzersizleri haftada 4 saat olarak açılabiliyor mu? Yoksa illa 6 mı olmak zorunda?

BBNET
Geri