Satranç öğretmen kitabı tavsiye edebilir misiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofkar

Üye
Arkadaşlar okulumda satranç egzersizi yapıyorum. Öğretmenler için temel seviyeden ileri seviyeye kadar kapsamlı bir kaynak kitabına ihtiyacım var.

Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim?

Satranç federasyonundan sertifika alırken vermişlerdi hocam ücretsiz bir kitap gerçekten çok iyi belki temin edebilirsiniz..

size bir tavsiyem olacak.. iş bankasına mail atın okulumuzun satranç takımlarına ihtiyacı vardır diye. satranç takımları öğrenci öğretmen kitabı en güzeli mıknatıslı duvar satranç tahtası gönderiyorlar. satranç federasyonuyla ortak tamemen üzretsiz ve çok kaliteli bu set... ben aldımm

cahitaslan' Alıntı:
size bir tavsiyem olacak.. iş bankasına mail atın okulumuzun satranç takımlarına ihtiyacı vardır diye. satranç takımları öğrenci öğretmen kitabı en güzeli mıknatıslı duvar satranç tahtası gönderiyorlar. satranç federasyonuyla ortak tamemen üzretsiz ve çok kaliteli bu set... ben aldımm

teşekkürler yarın ilk işim :) bi teşekkürde takımlar gelirse veririm size...

Ben geçtiğimiz sene, Türkiye Satranç Federasyonunun resmi sponsoru olan İşbankasına mail yazmıştım. Satranç takmı ve pano istedim. 10 tane satranç takımı 1 tane mıknatıslı pano, 5 tane başlangıç düzeyi 5 tane de orta seviye satranç kitabı gönderdiler çok işime yarıyor.

Hocam kaç günde geldi bende mail attım yaklaşık bir ay oldu hala ses yok tel açtım yıl sonuna göndeririz dedi.Bir de mail de bu istediklerinizi belirtiniz mi yoksa standart bunları mı gönderiyorlar

ganime25' Alıntı:
Hocam kaç günde geldi bende mail attım yaklaşık bir ay oldu hala ses yok tel açtım yıl sonuna göndeririz dedi.Bir de mail de bu istediklerinizi belirtiniz mi yoksa standart bunları mı gönderiyorlar

3-5 ay sonra gelmişti. Mailde sadece bir kaç tane satranç takımı ve bir de pano istemiştim. Biraz da okulumuzun yardıma ne kadar muhtaç oldugundan bahsetmiştim. Onlar bu saydıklarımı standart gönderiyor diye tahmin ediyorum.

BBNET
Geri