SATILIKKK

Kodla Büyü

aliakdemir

Üye
Arkadaşlar arabamı satıyorum. İlgilenmek isteyen arkadaş olursa görüşebiliriz.

http://www.araba.com/60400947/Chevrolet ... CC-Edition

Arabamın galericilere gitmesini istemiyorum. Ya ölü fiyat veriyorlar ya da hurdaya çıkmış arabayı piyasa değerinde söyleyip takas yapmak istiyorlar.
(( Örneğin 1999 wv golf confortline otomatik vites(lacivert 2 parça boya var) arabaya 18.500 çekip üstüne 18.500 verem dedi galericinin biri. Yani arabayı alsam son kullanıcısı olrum heralde yada 16500 anca satarım oda ustalık ve sabır ister.))

Alacak arkadaş A'sından Z'sine baktırabilir. Çameli ÇPL'de BT öğretmeni olarak çalışmaktayım.

NOT: Bir ev çıktı uygun fiyata. Satabilirsem onu alacağım. Araştırın bakın. Adamlar LS boş pakete bundan fazla fiat çekiyor.

Benznde çok yakıyor fakat tüpte kilometrede 19kr ile 25kr arasında değişiyor sürüşüne göre uzun yolda.
Ben şehir içinde kullanmadı doğru dürüst. Mersine gidip geldim sadece.

hocam Sahibinden.com'a ilan ver daha çabuk satarsın aracını...hayırlı satışlar..araç güzel gerçekten.. :+1:

Sahibinden veremiyorum geçen gün canım sıkıldı silmiştim oradan şimdi ikinci kez vermek için para istiyor. teşekkür ederim:)

hayırlı satışlar, inş iyi bir alıcı bulursun;cruze görüntüsü güzel fakat bu fiyat aralığında etmeyen bir araç. Ben kullandım hiç beğenmedim.

malesef piyasası olmayan araç sıkıntısı yoksa güzel araba bunun yerine bi focus felan olacaktı çokdan satılmıştı şimdiye
birde toyota ikinci ele gidin takas için uygun olabilir

BBNET
Geri