SATILIK TSI PASSAT...

Kodla Büyü
Hocam fsi lere uyumsuz bu tsı ..
benim yıl içindeki km kurtarmadığı için taktırmadım yoksa takılıyor

tsı ya lpg takılıp ama biraz maliyetli atmosforik motorlara göre. 14.tsı motor performans/yakıt bence gayet makul.

Benim araba olmasa bile dusunen arkadaslara tavsiye ederim bu paraya c segmenti bir araba yerine d segmentinin keyfini yasarsiniz

TSI motorlarda LPG sistemi yaptırmak maliyetli olmasının yanı sıra, sağladığı tasarrufun da diğer LPG sistemlerine göre daha düşük olduğu söyleniyor.

TSI olduğu için biraz yavaş gider ama her malın bir alıcısı olur, canınızı sıkmayın. Sonuçta siz bu arabayı nasıl aldıysanız birisi de aynı şekilde düşünüp sizden alacak. Ben tüplü araba kullanmam diyen adam da çok.

Hocam yavas gider demussiniz ama sitede bu arabadan kac tane var bakin derim bence tam aksine hizli gider hem yolda hem pazar da :))

"ülkemde benzin ucuz olsa, binilecek nice araba var" dedirten bir araç.
Hayırlı satışlar.

whisper4141' Alıntı:
hocam birde öğretmenden yazmışsın :D yahu adamlar öğretmen lafını duyunca tüyleri irkiliyor. Vallahi bu resmi gören 10 sene maaşa zam yapmaz. Maşallah çok güzel araç.

Bu fiyata satılacağını sanmıyorum. Umarım gönlünüzdeki rakama gider.

atakom' Alıntı:
bunlar ne öğretmeni çok merak ediyorum özellikle ilk mercedes ilanındaki öğretmeni. :mrgreen:

evrim0626' Alıntı:
atakom' Alıntı:
bunlar ne öğretmeni çok merak ediyorum özellikle ilk mercedes ilanındaki öğretmeni. :mrgreen:

Ne öğretmeni olduğunu boşver hocam da babası nerenin patronu onu sormak lazım bence.

bir bakıma haklısınız diyebilirim ama aynı parada bir ford renault peugeot daha yüksek modeldeki araçlarla yan yana duruyor belki de onların ederi daha fazla ama öğretmen passata biniyor deniyor arabanın adı var.

whisper4141' Alıntı:
bir bakıma haklısınız diyebilirim ama aynı parada bir ford renault peugeot daha yüksek modeldeki araçlarla yan yana duruyor belki de onların ederi daha fazla ama öğretmen passata biniyor deniyor arabanın adı var.
Sorun passatta değil elbette hocam, sorun dediğiniz gibi aynı fiyata hatta fazlaya renault peugeot fiat satıyorlar. İnşallah borcumuz bitince araba kelimesinin hakkını verenlere de sahip olabiliriz. İşin ilginci 180000 gibi ev parasına arabalara öğretmen kelimesi!
Hayırlı satışlar.

BBNET
Geri