srknkkc Aktif Üye Mesajlar 245 10 Temmuz 2015 #1 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 196/detay/
aliu_71 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 488 10 Temmuz 2015 #4 Bugünlerde ilgiliendigim araba.yalniz kafama takılan siz sanırım 2.sahibisiniz.arac 32000 de.memnun degilmisiniz 3008den. Araba cidden fiyakalı ve fiyatı da uygun
Bugünlerde ilgiliendigim araba.yalniz kafama takılan siz sanırım 2.sahibisiniz.arac 32000 de.memnun degilmisiniz 3008den. Araba cidden fiyakalı ve fiyatı da uygun
srknkkc Aktif Üye Mesajlar 245 10 Temmuz 2015 #5 yok hocam memnunum hiçbir sıkıntısı yok sadece otm vites arıyorum..dediğiniz gibi şekli şemali düzgün yakışıklı bir araç
yok hocam memnunum hiçbir sıkıntısı yok sadece otm vites arıyorum..dediğiniz gibi şekli şemali düzgün yakışıklı bir araç
M muratturk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 303 14 Temmuz 2015 #6 srknkkc' Alıntı: yok hocam memnunum hiçbir sıkıntısı yok sadece otm vites arıyorum..dediğiniz gibi şekli şemali düzgün yakışıklı bir araç Genişletmek için tıkla ... hocam yol bilgisayarı ortalam kaç litre?
srknkkc' Alıntı: yok hocam memnunum hiçbir sıkıntısı yok sadece otm vites arıyorum..dediğiniz gibi şekli şemali düzgün yakışıklı bir araç Genişletmek için tıkla ... hocam yol bilgisayarı ortalam kaç litre?