SATILIK HATASIZ FOCUS TREND 110BG ÖĞRETMENDEN

Kodla Büyü
Re: ÖĞRETMENDEN BOYASIZ HATASIZ 110BG FOCUS TREND SATILIK

Güzel araba hocam bu ev için araba satmak ne kadar kötü birşey

Re: SATILIK BOYASIZ HATASIZ 110BG FOCUS TREND ÖĞRETMENDEN

Ne yapalım peşinat vermek için satmam gerekiyor :(

:( ben de geçen hafta ev aldığım için takas yaptım. 2006 trend 123binde dizel focus vardı, öğretmen bir arkadaşın 2004 tüplü 63binde mareası ile takas yaptık. Güzel arabaydı. 8000 TL üzerine aldım. belki de değmezdi bu fark için ama kredide miktar arttıkça faiz farkı da çok artıyor. Sizin araç ta güzelmiş. Allah hayırlısını nasip etsin. hayırlı satışlar.

151bin km. Biraz fazla değil mi 2007 model için ?

ali04' Alıntı:
151bin km. Biraz fazla değil mi 2007 model için ?
aldığımda 100 bini geçmişti zaten kontrol ettirdim kmsinden kaynaklanan hiçbir problem yoktu. bende az yaktığı için bol bol gezdim tabi

bence de kilometresine göre çok pahalı
pazarlık payı sanırım...

only61' Alıntı:
bence de kilometresine göre çok pahalı
pazarlık payı sanırım...
Kmsinin yüksek olmasından kaynaklanan hiç bir problem yok hocam yetkili serviste konrolunü yaptırdım. dizel araçlarda yağ değişimini zamanını geçirmeden, düzenli olarak bakımını yaptığın zaman km çokda önemli değil

ben de ev için trend dizel focus umu sattım 2 ay önce. araç mükemmeldir. özalliklede yakıt konusunda hiç üzmez sizi.

şimdiden hayırlı satışlar

şirketten çıkma mı hocam? bu kilometreyi yapabilmek için yılda oratalama 30.000 km gerektirir.
araba banka müdürünündü hocam banka adına kendi kullanıyodu.

pazarlık payı var mı

Re: SATILIK BOYASIZ HATASIZ FOCUS TREND 110BG ÖĞRETMENDEN

Kmsinin yüksek olmasından kaynaklanan bir problem yok hocam yetkili serviste konrolunü yaptırdım. dizel araçlarda yağ değişimini zamanını geçirmeden, düzenli olarak bakımını yaptığın zaman km çokda önemli değil

araba dizel olunca 5 yılda 150 bini yapıyor insan demek. bizde gözümüz benzin fiyatlarında en yakın zamanda temiz dizel bir araba bizede nasip olurda bizde rahat rahat gezeriz inş:) hayırlı satışlar hocam.

evrim0626' Alıntı:
araba dizel olunca 5 yılda 150 bini yapıyor insan demek. bizde gözümüz benzin fiyatlarında en yakın zamanda temiz dizel bir araba bizede nasip olurda bizde rahat rahat gezeriz inş:) hayırlı satışlar hocam.
SAĞOLASIN HOCAM

hocam bende ilan vermiştim arabamı dün sattım ev için araba satmak nedir senden en iyi ben anlarım herhalde

by_katliam' Alıntı:
km si fazla geldi bana da :oops:
hocam kmsinde kaynaklanan bir sıkıntısı yok. tüm bakımları zamanında yetkili seviste yapılmıştır. Bana yetkili servisin dediği şu "bakımlarını ve yağ değişimini zamanını geçirmeden düzenli yaparsan (ki düzenli yapıldı) kmden bir sıkıntı yaşamazsın" dedi.

bir aracın kmsi ne kadar düzenli bakım yapılırsa yapılsın yinede yıpranmışlığını gösterir.

km konusu malesef bizim türk milletinin bir takıntısı bakım çok önemli focus gerek yol tutuşu gerek torkuyla sınıfında mükemmel bir arabadır alana hayırlı olsun

araç insanoğluna benzer,hernekadar yaşlanana kadar doktora gidip bakımımızı yaptırsakta,sonuçta uzun yol yapmışsın yaşlısın :P

by_katliam' Alıntı:
araç insanoğluna benzer,hernekadar yaşlanana kadar doktora gidip bakımımızı yaptırsakta,sonuçta uzun yol yapmışsın yaşlısın :P
:) :)

BBNET
Geri