SATILIK 2001 FORD FOCUS

Kodla Büyü
bende küçük kardeşi 2001 fiesta ghia var hocam bir kaç yıl sonra focus geçerim inşallah. Sorunsuz araçlar diyebilirim . Temizmiş aracınız hayırlı satışlar.

2.el araç piyasasında bilinen bir gerçek vardır ki ankara plakalı araçlar her zaman pahalıya satılır.Fiyatın yüksek olmasında bu da mutlaka etkili.Emsallerini araştırdığınızda daha düşük fiyatlısı olduğu gibi daha yüksek fiyatlı ya da aynı fiyatlı araçlar da mevcuttur.

fantasio' Alıntı:
2.el araç piyasasında bilinen bir gerçek vardır ki ankara plakalı araçlar her zaman pahalıya satılır.Fiyatın yüksek olmasında bu da mutlaka etkili.Emsallerini araştırdığınızda daha düşük fiyatlısı olduğu gibi daha yüksek fiyatlı ya da aynı fiyatlı araçlar da mevcuttur.
Hocama katılıyorum 06 +2 milyar demektir... özellikle 34 plakada -3 civarıdır. Bu yüzden istanbuldan araba getirip ankara plaka taktıran bolca mevcuttur. Ankara plakalı araç alırken orjinal ankara arabası olup olmadığını dikkat etmek gerekir...

Hayırlı satışlar hocam. Fiyatın biraz yüksek olduğu doğru satan arkadaş kendisi de söylemiş.

easytr' Alıntı:
focusların 99-2005 arası üretimleri zaten hep zetec motor ve viraj denge çubuğu var. bunları sanki sadece bu araçta var gibi yazmışsınız.ayrıca aracın plakasının 06 olması değil, ankarada kullanılmış olması gerekiyor, antalya gibi nemli bir yerde aracın 06 plaka olması koruma sağlamaz. :) fiyat pahalı.max edeceği 18...

Hocam zetec motor ve viraj denge çubuğu hepsinde yok bi kere.Araç 1 senedir Antalyada.Daha önce Ankarada kullanılmıştır.En fazla 18 demişsiniz aynı aracın temizini orjinalini 18 e alabilirseniz helal olsun derim başka da bişey demem.
Ha araç babamın, kendisinin talep etttiği fiyat o ben de fazla istiyorsun dememe rağmen haklı nedenler gösterip fiyatını diğer focuslar,diğer satıcılar ve araç donanımına göre belirlemiştir.Mutlaka pazarlık yapacaktır.Niyeti ciddi olanlar zaten ilan yayına girer girmez aramaya başlamışlardır.
Ben bu forumda herkes ilan verdiği için yayınlama ihtiyacı duydum.

fantasio' Alıntı:
Aracımız satılıktır. Fiyatı emsallerine göre pahalı gelebilir fakat zetec-s motor ve viraj denge çubuğu fiyatını arttıran etmenlerden.Yani full+full derler ya ondan işte.
Pazarlık adettendir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 274/detay/

öğrencilikten beri takip ettiğim bir forum var.. bizim kısca bbnet dediğimiz gibi orada da GF olarak olarak konuşuyoruz..
plaka orada iş yapabilir..

Bende de 2000 model focus var gerçekten güzel araba ama fiyattan dolayı biraz zor satılır.

pazarlıkla bizim istediğimiz fiyatlara inilir gibi görünmüyo hocam fark çok fazla. Ne diyelim hayırlı satışlar...

Arkadaşlar kusura bakmayın aracın fiyatı sahibinden.com a girilirken yanlış yazılmış.İnsanın babası 55 inden sonra bilgisayar kullancam diye uğraşırsa hata yapması kaçınılmaz oluyor. :D

BBNET
Geri