Satıyorum... 4 adet Momo Wrs 17" Çelik Jant+Lastikler...

Kodla Büyü

akrep026

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar çok acil paraya ihtiyacım olmasından dolayı, uygun fiyat ile 4 adet Momo Wrs 17" Çelik Jant ve Lastiklerimi satıyorum. ilgili ilanım sahibinden.com'da da vardır. ilgilenen arkadaşlar ordan daha ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirler. jantlar Megane II aracımdan sökülmüştür.
İhtiyacı olan arkadaşlar olursa bana ulaşsınlar.
Fiyat konusunda ciddi ciddi yardımcı olurum... ama acil...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-j ... 398/detay/

İlgilenen her kese çok çok teşekkürler...

tayinci42' Alıntı:
pazarlık Allahtan sünnet olmuş hocam :)

size hak veriyorum hocam. ama ilan tarihine bakarsanız ekim 2011. o zaman paraya ihtiyaç yoktu. ama yine de fazla yazmadım. şimdi 17 inç lastikleri 125 tl'den aşağı vermiyorlar. 125*4=500... pazarlık da var işin içinde. bizim jantlar bedavaya mı gelecek... en azından bi 500-600 etmez mi.
ihitiyacı olan arkadaşa lastik parasına verecez jantları. maksat bizim de işimiz olsun. arkadaşın da... paraya ihtiyaç olmasa inanın satmazdım...

225/45/R17 lastiğin sıfırı ortalama 300 TL, markaya göre değişir tabi. Lastiklerin durumunu fotoğraflardan tam anlamadım gerçi. 17 inch jantlar da ortalama 200 TL. Fotoğraflardan jantlar temiz görünüyor. Aracıma da uyuyor ihtiyacım olsa alırdım hocam, ama lastikleri yeni aldım jantlarım da oldukça temiz. Fiyatta pazarlık da olduğuna göre bence makul, düşünülebilir. Hayırlı satışlar dilerim.

Bu arada konuyu açan arkadaşı kesinlikle tanımıyorum :)

unknownrealmman' Alıntı:
225/45/R17 lastiğin sıfırı ortalama 300 TL, markaya göre değişir tabi. Lastiklerin durumunu fotoğraflardan tam anlamadım gerçi. 17 inch jantlar da ortalama 200 TL. Fotoğraflardan jantlar temiz görünüyor. Aracıma da uyuyor ihtiyacım olsa alırdım hocam, ama lastikleri yeni aldım jantlarım da oldukça temiz. Fiyatta pazarlık da olduğuna göre bence makul, düşünülebilir. Hayırlı satışlar dilerim.

Bu arada konuyu açan arkadaşı kesinlikle tanımıyorum :)

Teşekkürler hocam, lastiklerin durumu çok çok iyi değil ama idare eder. 15-20 bin km yapar yani. ben de satmak istemiyordum aslında, yine bi megane alma amacım var, ona takarım diyordum ama para lazım olunca... işler değişti...
yine de teşekkürler hocam... sağolun...

BBNET
Geri