Satılık VW Bora...Ankara

Kodla Büyü
güzel araçmış hayırlı satışlar hocam.
araç almak satmak zor iş valla. ben de geçenlerde polo mu sattım biliyorum.

inikat' Alıntı:
güzel araçmış hayırlı satışlar hocam.
araç almak satmak zor iş valla. ben de geçenlerde polo mu sattım biliyorum.
Teşekkür ederim.inşallah kıymetini bilen birine gider.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlı satışlar
ilk arabam bora comfortline idi, hala ondaki rahatlığı ve kaliteyi bulamıyorum, kıymetini bllmek lazım bu aracın

Valla hasar kaydı olmasa 32-33 den aşağı vermem. İsteyerek de satmıyorum, satılırsa 1 hafta uyuyamam biliyorum. Emek var araçta, el emeği çok, zaman,para harcandı.
Bir üst kasası mk5 ve hatta güncel jetta bile bana bora kadar çekici gelmiyor.

50 metrelik sokak da bir ara 6 bora vardı...3 ü aynı karede..

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1464639077777.jpg
    uploadfromtaptalk1464639077777.jpg
    87.4 KB · Görüntüleme: 2,804

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1464639279710.jpg
    uploadfromtaptalk1464639279710.jpg
    99.6 KB · Görüntüleme: 2,801
  • uploadfromtaptalk1464639397123.jpg
    uploadfromtaptalk1464639397123.jpg
    94.9 KB · Görüntüleme: 2,801
Hız sabitleyiciyi sonradan mı taktırdınız yoksa orijinalinde var mıydı ? Bir de aracın motor kodu nedir, BCB, AKL v.b

fatihinfedaisi' Alıntı:
Hız sabitleyiciyi sonradan mı taktırdınız yoksa orijinalinde var mıydı ? Bir de aracın motor kodu nedir, BCB, AKL v.b
Hız sabitleyiciyi sonradan taktım. Motor BCB. Gaz pedalı telli değilse ve de kontağı açınca göstergede EPC ışığı varsa takılabiliyor. Yalnız bayağı zahmetli bir iş. 4 saat sürdü montajı. 300TL ye mal olmuştu.

abdullah00' Alıntı:
araç temiz duruyor baya bakım yapmışsınız hayırlı satışlar...
Teşekkürler. Aynen dediğiniz gibi, bakımları fazla fazla yapıldı. Hergün çocuklarımı, ailemi bindiriyorum sonuçta riske gelmez. Yanlız arayanların çoğu hasar kaydını sorun ediyor. Onlara da hak veriyorum sonucta ama araç takla atmamış, motoru 1 metre içeri girmemiş,vb... sadece 2 karış yer boya ndı ve 2 airbag değiştirildi. Diğer hasarlı araçlarla aynı kefeye konmamalı. Bazısıda sırf tramerde kaydı yok ama 2-3 değişen veya boyası olan arabaya (fiesta-getz-era-clio vb) aynı parayı verip biniyor. Ya da pejo 301 citroen c-elysee 32-33 bin veriyor yüksek model diye ama Allah korusun bunların 2-3 kazasına rastladım kağıt gibi arabalar, içinden sağ çıkmak mucize...

hayırlı satışlar ,
ben bu aracı almaya niyetlensem 25 den yukarı vermem, yazdığınız fiyata yakın veren varsa bence kaçırmayın

aynenbadi' Alıntı:
hayırlı satışlar ,
ben bu aracı almaya niyetlensem 25 den yukarı vermem, yazdığınız fiyata yakın veren varsa bence kaçırmayın
Düşüncenize saygı duyuyorum, sizin tercihinizdir. Araca 26.750 veren var. 1 haftadır da peşimde, velimizmiş sonradan öğrendim. Vermedim. 4.sınıfta oğlum var, 18 yasına kadar saklarım aracı yine de degerinden aşağıya vermem. Sadece yıl,km, lpg, pasific kriterlerini girip sahibinden de bir arama yapmanızı tavsiye ederim.

BBNET
Geri