Satılık VW Bora 28bin TL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bayos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hayırlı satışlar hocam fiyatlar uçmuş.. sadece sizin araba değil genel de yükselme var :(

Hocam ne yaptın sen tamam 2-3 yukardan yazmak adet olmuş bende herkeste öyle yapıyor ama seninkisi biraz garip olmuş 2004 leri o fiyatlara buluyorsun ama genede hayırlı satışlar.

Aracını satmak ıstemiyosan ilan niye koyuyosun hocam.. O fiyata alıcı bulman ımkansız. Arac senındır.

acil araç satacak arkadaşlara tavsiyem
otomall a gidin bi kaç galericiden fiyat alın %15 ekleyin ilan yazın
%5 pazarlığı kabul edin
satın

8 günde sattım. :+1:
eylülde 2007 auris mm aracıma galeri 29 dedi 31600 e bi adam aldı gitti.

Yorumlarınız için tşk ederim, ama piyasa yüksek arkadaşlar.
22bine 23 bine de Bora var ama 200-250binde. benim aracımda boya dahi yok. Tamponlarda bile! ben ilk sahibinden garaj arabası olarak aldım. herkese hayırlı günler. bu arada aracım 115binde.

bayos' Alıntı:
Yorumlarınız için tşk ederim, ama piyasa yüksek arkadaşlar.
22bine 23 bine de Bora var ama 200-250binde. benim aracımda boya dahi yok. Tamponlarda bile! ben ilk sahibinden garaj arabası olarak aldım. herkese hayırlı günler. bu arada aracım 115binde.
hocam aracını en fazla 26 ya satarsın, bu paranın üstüne satarsan helal olsun valla

Hocam öncelikle hayırlı satışlar. Aşağıdaki durumdan anladığım kadarıyla araç özel üretim;
- 1.6 motor- 105 Beygir (şehiriçi 18 krş, şehir dışı 22 krş yakıyor)
Benim araba şehir dışında daha az yakıyor :D

giryan' Alıntı:
Hocam öncelikle hayırlı satışlar. Aşağıdaki durumdan anladığım kadarıyla araç özel üretim;

Hocam çaktırma :D ilan yayınlandıktan sonra farkettim, sonra da uğraşmadım

giryan' Alıntı:

benim araba da :D :puhaha:

Mr.Spermata' Alıntı:
20 bin e ben alıcıyım.

sen yorum yapmasaydın hatrım kalırdı hocam , benim fiesta ilanı ilede dalga geçmiştin 18-19 a fittin olmadık yorumlar yapmıştın 22400 e sattım sen 20 ye hocam git bir şahine doğana talip ol bakalım onlar ne diyecekler

Hocam 28e satarsan haber ver bende de 2000 model trendline var gümüş gri renk 130.000 km 24ü bana ver üstü senin olsun :D

g.cetin.66' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
20 bin e ben alıcıyım.

sen yorum yapmasaydın hatrım kalırdı hocam , benim fiesta ilanı ilede dalga geçmiştin 18-19 a fittin olmadık yorumlar yapmıştın 22400 e sattım sen 20 ye hocam git bir şahine doğana talip ol bakalım onlar ne diyecekler
yoo senin arabanı almaya hiç niyetim yoktu :)

115bin 2001 model boyalı olsun olmasın, 2001 model için ufak tefek boya ezik aranmaz.
Takla atmadıysa, ağır bakım gerekmiyorsa, kanatlanıp uçsa bile 20- 21 anca eder.
Tabi sen istersin o ayrı her kör satıcının bir kör alıcısı olurmuş, HAYIRLISI... :?

(İkinci elde bende bunu anlamıyorum, başkası şu fiyatı vermiş benimki ona göre bu kadar eder zihniyeti??? Yaw araçların bir kasko ederi vardır, çıkarın poliçeyi bir bakın araç pert olsa kasko ne kadar öder, Kasko ederi 15-16 lık araçlara 23 24 istiyolar ya hadi bakalım... Parası olana hayırlı alışverişler...)

dorian' Alıntı:
115bin 2001 model boyalı olsun olmasın, 2001 model için ufak tefek boya ezik aranmaz.
Takla atmadıysa, ağır bakım gerekmiyorsa, kanatlanıp uçsa bile 20- 21 anca eder.
Tabi sen istersin o ayrı her kör satıcının bir kör alıcısı olurmuş, HAYIRLISI... :?

(İkinci elde bende bunu anlamıyorum, başkası şu fiyatı vermiş benimki ona göre bu kadar eder zihniyeti??? Yaw araçların bir kasko ederi vardır, çıkarın poliçeyi bir bakın araç pert olsa kasko ne kadar öder, Kasko ederi 15-16 lık araçlara 23 24 istiyolar ya hadi bakalım... Parası olana hayırlı alışverişler...)

ilanı görünce ben de aracın kasko bedelini merak ettim. 19.500 TL diyor.

bu arabaya temiz olduğu için 23 vermek isterdim ama renkten kaybediyor.. bora alacaksan beyaz alacaksın bide siyah cam filmi ile beyaz atlı prens gibi..

2001 gram boya yok beyaz celık jantlı zavolı tuplu 255.000 km deki bora trendline i bir kurus masrafsız halıyle trıgerden tut herseyıne kadar 22300 e mı 22500 e mı konya ya vermıstık biz komsumun arabasını

2015 yılı başlarında aldığım ve halen kullanmakta olduğum ;

2007 BMW 1.20 d
Hatasız , düşük km
47 bin TL ye aldım.

Bakıyorum şimdi boyalısı 2005 i 70 bin TL lere dayanmış.
Şuanki piyasada modelli araba almam.
Acil lazımsa da satışı kolay düşük fiyat araba bakarım...

Ya tutarsa :)
Sahibinden bu ilanlarla dolu ve gerçek satıcılarda bu fiyatlarla ilan açıp haftalarca zaman kaybediyor. :)

BBNET
Geri