Satılık Servis Bakımlı Megane Privilege dci

Kodla Büyü
Arkadaşlar bu forumdakilerin %90 öğretmen.Araba alım-satım ilanlarına bakıyorum.Birde maaşlarla ilgili veryansınlarına bakıyorum.Ama bir türlü anlam veremiyorum. 30-40-50-60bin TL'lik araba ilanları.Hani maaşlar yetmiyor. Ev alım satım yorumlarına bakayorum 100binden başlıyor 200-250bin Tl'ye kadar gidiyor.Bence maaşların yetmemesinden değil şükretmememizden dert yanmalıyız.

aybr' Alıntı:
Arkadaşlar bu forumdakilerin %90 öğretmen.Araba alım-satım ilanlarına bakıyorum.Birde maaşlarla ilgili veryansınlarına bakıyorum.Ama bir türlü anlam veremiyorum. 30-40-50-60bin TL'lik araba ilanları.Hani maaşlar yetmiyor. Ev alım satım yorumlarına bakayorum 100binden başlıyor 200-250bin Tl'ye kadar gidiyor.Bence maaşların yetmemesinden değil şükretmememizden dert yanmalıyız.

+1 :D

aracın güzelmiş hocam...Keyfe keder satılık olması da fiyatından anlaşılıyor ama 30a bırakırsan müşteri bulman kolay olur.

Hocam arabanız gerçekten güzel ama galiba biraz sahibindenin fiyat şişirmesine kapılmışsınız. Yinede aracınız iyi..

ismailt' Alıntı:
aracın güzelmiş hocam...Keyfe keder satılık olması da fiyatından anlaşılıyor ama 30a bırakırsan müşteri bulman kolay olur.

Sağolun hocam. Aracım gerçekten çok güzeldir. Daha önce forumda yeri geldikçe belirtmiştim. Megane'ler hele bir de dizel olursa öğretmenlerin bineceği ideal araçlardan biridir.

Hocam dediğin fiyata bırakmam mümkün değil. Klasik olacak ancak aracı 31.500 TL'ye verecek olursam dört kişi almak için telefon numarası bıraktı.

Dediğim gibi keyfe keder satılık. Satılırsa ne âlâ. Satılmazsa "kocaoğlanla" yola devam...

azizerkut ve ergun833 hocalarım, megane leri kulaktan dolma bilgilerle mi eleştiriyorsunuz yoksa gerçekten hakkını vere vere kullandıktan sonra mı eleştiriyorsunuz?...

BBNET
Geri