Satılık otomatik honda boyasız

Kodla Büyü
hocam müşteri değilim ama bişey sorabilir myiim?
şehir içi, şehir dışı yakıtı ne kadar. hangi lpg takılı.

Hocam arac hakkinda fazla bir bilgim yok. Arkadasla samimiyiz ve cok degerli bir meslektaşımızdir. Araci kullandim ve fiyatina degecek bir araçtır. Yapabilirsem fiyatını da düşürmeye çalışırım fakat fiyatini dusurmeye garanti veremem.

5 yıl kullandım, 2 honda sattım.

Tüp 'ya kilit keyfe bu bilir.

44.000 verilir

Hocam araba piyasasini yakindan takip ediyorum. Elegance olsa bile binici için 45 bin eder. Bu araba premium paket yani arada en az 2 bin fark olur. Bir de şöyle bir kiyas yapalim 2009 modeli var her özelliğiyle aynısı 38000 istiyor.

fiyat yüksek gibi ama alıcısına bağlı körün taşı bakarsın köre rast gelir hocam :wink:

sozek' Alıntı:
Hocam araba piyasasini yakindan takip ediyorum. Elegance olsa bile binici için 45 bin eder. Bu araba premium paket yani arada en az 2 bin fark olur. Bir de şöyle bir kiyas yapalim 2009 modeli var her özelliğiyle aynısı 38000 istiyor.
2009 civic premium 38.000 ise temiz olacağını sanmıyorum ben.

fkir olsun diye yazıyorum okuldaki öğretmen arkadaşım yaklaşık 1 ay önce 2011 model sadece benzinli siyah elegance ve km birazdaha düşük bagaj kapağı değişik arabasını 47 bin e verdi

Bayılıyorum şu kasalara :)
Yenileri hiç içime sinmedi
Allah sahibine bağışlasın.

Hayırlı satışlar

hondanın bu kasaları çok tutuldu fakat bu fiyat çok fazla gibime geldi. internet piyasası gerçi kişeye göre değişir fakat bana biraz pahalı geldi. ne kadar temiz olursa olsun. hayırlı satışlar

ttalan46, bu forumda satılık araç konusu açarak büyük bir hata yapmışsın hele de bu araç okulda bir arkadaşın aracıysa seni yerden yere vurular, tecrübeyle sabittir.

atakom' Alıntı:
ttalan46, bu forumda satılık araç konusu açarak büyük bir hata yapmışsın hele de bu araç okulda bir arkadaşın aracıysa seni yerden yere vurular, tecrübeyle sabittir.

hocam bu ttalan'ın kaçıncı sattığı araba bi bilseniz...

BBNET
Geri