Satılık otomatik Civic var 2011 :)

Kodla Büyü
Hocam aracın maşallahı var. Allah kaza bela vermesin satma sebebiniz özel değilse fiyat da gayet uygun duruyor.

Teşekkürler hocam. İlanda da yazdım aslında, ÖTV indirimiyle babamın adına yeni araç alacağız. Bu 5 yılını doldurdu. Yoksa araba canavar gibi maşallah :)

Fiyati bence gayet uygun yazmissin hocam. Bir honda binicisi olarak soyluyorum :+1: bugun yarin satarsiniz diye tahmin ediyorum.

Teşekkürler. Zaten en geç pazartesi satıp bayiye ödeme yapmam gerekiyor. O yüzden hasarını da düşünerek fiyatı abartmamaya çalıştım. Aynı model ve özellikli arabanın değişen-boya olmayanının 3 ay önce 51.000 Liraya satıldığını bizzat gördüm.

hasar kaydı çok bu fiyata zor yanaşırlar diye tahmin ediyorum. Fakat kaydı sıkıntı etmeyn biri olursa hemen alabilir.

Tek kazada 14 bin çok yüksek bendede civic var ama parça parça 14 bin kayıt olsaydı huylandirmazdi. Bide hasar sağ tarafta komple gibi marşpiyer vs. İşin içine girince alttan darbe akla geliyor. Ben 2009 da 2004 307 alacaktım tanıdık ustaya goturdum hatasız boyasız dedi bide sigortaciya baktirayim dedim adam pert kaydivar dedi nasıl olur dedim boyasız dedi usta.Sigortacı araç boyasız dedi kaldırıma çıkmış araç alt taraf komple değişmiş dedi...

zzh' Alıntı:
Tek kazada 14 bin çok yüksek bendede civic var ama parça parça 14 bin kayıt olsaydı huylandirmazdi. Bide hasar sağ tarafta komple gibi marşpiyer vs. İşin içine girince alttan darbe akla geliyor. Ben 2009 da 2004 307 alacaktım tanıdık ustaya goturdum hatasız boyasız dedi bide sigortaciya baktirayim dedim adam pert kaydivar dedi nasıl olur dedim boyasız dedi usta.Sigortacı araç boyasız dedi kaldırıma çıkmış araç alt taraf komple değişmiş dedi...

Hocam amma senaryo yazmışsınız :D Sağ taraf komple derken kapıları unuttunuz herhalde?
Eskiden insanlar ustaya götürür bir-iki parça değişeni kafaya takmaz alırlardı. Şimdi milletçe bir hasar kaydı tutturduk gidiyoruz.

yataylimit' Alıntı:
zzh' Alıntı:

Hocam amma senaryo yazmışsınız :D Sağ taraf komple derken kapıları unuttunuz herhalde?
Eskiden insanlar ustaya götürür bir-iki parça değişeni kafaya takmaz alırlardı. Şimdi milletçe bir hasar kaydı tutturduk gidiyoruz.
zzh Hocam aracı alacak müşteri gözüyle düşünüyor haklı...
Birçok müşteri daha yüksek hayalgücüne sahiptir. :)
Sonuçta para kolay kazanılmıyor... :)

bende 2008 dream var 5000 hasar kaydi var ben 42 den asagi vermem bu fiyata param olsa alirim sakasiz

Fender' Alıntı:
zzh Hocam aracı alacak müşteri gözüyle düşünüyor haklı...
Birçok müşteri daha yüksek hayalgücüne sahiptir. :)
Sonuçta para kolay kazanılmıyor... :)

Evet Fender, fotoğraf ve hatta video linki gönderiyorum, izliyorlar ama yine ikna olmuyorlar :?

Hocam bu aralar hiz de araba araştırıyoruz babama. Hatta aracınızı favoriye alip cikaranlardan biri de biz olabiliriz :D Civic ve Cmax bakıyoruz. Ama inanın hasar kayıtlı satmak çok zorlaştı. Biz babamın 32binlik 2004 model aracı boya var diye 25e satmak zorunda kaldık. Hatta sitede 2012 yeni kasa civic elagance vardi agir hasar kayıtlı 45in altinda veriyordu. Epey bekledi ama Sattimi bilmiyorum. Model yükseldikçe de daha zor satılacaktır. Inşallah satarsiniz ama kolay görünmüyor bence hemen satılması.

aak' Alıntı:
Hocam bu aralar hiz de araba araştırıyoruz babama. Hatta aracınızı favoriye alip cikaranlardan biri de biz olabiliriz :D Civic ve Cmax bakıyoruz. Ama inanın hasar kayıtlı satmak çok zorlaştı. Biz babamın 32binlik 2004 model aracı boya var diye 25e satmak zorunda kaldık. Hatta sitede 2012 yeni kasa civic elagance vardi agir hasar kayıtlı 45in altinda veriyordu. Epey bekledi ama Sattimi bilmiyorum. Model yükseldikçe de daha zor satılacaktır. Inşallah satarsiniz ama kolay görünmüyor bence hemen satılması.

Teşekkürler hocam.

BBNET
Geri