Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç yakın bir arkadaşımın o söylemişti 120 beygir diye sanırım o da yanlış biliyor :mrgreen:
Hasari hocama katılıyorum muayene derdi var bu araçların ama hem iş hem aile için ideal ayrıca yakıtı çok ekonomik bir kaç kez gezdik bu araçla çok az yakıyo :+1:
Bende aynı motora sahip (2.0 HDI) Suzuki Vitara'ya biniyorum. Yakıtından oldukça memnunum. 100 TL mazot ile 400 km yapıyorum. Arazi aracı olması nedeni ile belki sizinkinden biraz fazla yakıyor olabilir.
baydin55 haklı araçlar 90 hp. Ben chip ile 99 hp ye çıkarttım. Zaten maksimum 110 hp yapılabiliyor. Şayet satmayıp kullanmaya devam edecekseniz chip tuning yaptırmanızı tavsiye ederim.
camouflage hocam araç arkadaşımın işi dolayısıyla açık kasa kamyonet aldığı için satıyor imkanı olsa biliyorum satmaz çünkü araç gerçekten çok temiz ve orjinal ve dediğiniz gibi motoru da 2.0 olmasına rağmen çok ekonomik
Bu arada ben de şu chip tuning olayını merak etmişimdir 2000 model ww boram var ona olur mu acaba :?:
Teşekkür ederim evrim hocam...
camouflage hocam maalesef arabam dizel değil benzinli/tüplü yine de verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim dizel araç alırsam bu konuda önce size danışacağım şimdilik elimizdeki beygirlerle idare edelim