Satılık Opel Astra 2003 Comfort

Kodla Büyü
valla bu ikinci el piyasasında sıfır araba sanki daha avantajlı. 16 peşin 24 ay 834tl taksitle faizsiz fiat linea 1.3 multijet 90 HP

lineaya 6 aydan fazla binmezsin o arabayı o motor kaldırmıyor malesef hocam arabam için demiyorum ama tecrübe ile sabittir hundai, dacia chevrolet vs tarzı araçları sıfır alan çevrenizde kimse varsa bir sorun bence ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız

arabam olmasaydı hemen arardım seni zümrem çok şık duruyor arabam özellikle jantlar hoşuma gitti
hayırlısı ile istediğine göre satarsın umarım .

soru ne alacaksın?

Hocam Öncelikle iyi satışlar dileyim. Bu aracın aynısından bendede vardı bir tane 6 senedir kullanıyorum tık yok. Rutin bakımlarını yaptır gerisi hikaye.... Şimdi artık babama bıraktım. Dün gittim Yine opel astra 2012 aldım. Sıfır alacağım diye gidip 2 senede dökülen cinslerden kimse almasın. Sonra elinizde patlıyor. Satacak köşe arıyorsunuz. Belli markaların haricinde araç almayın arkadaşlar. Bende çok araştırdım ama yini opelde karar kıldım. Fiyat ve Performans olarak. Sen arabanı övme bence, bırak eller biliyor neyin ne olduğunu....

Bu aynada Hocam elektrikli ön-arka camlar, Elektrikli aynalar, Sis farları var bunların, bunları belirtmeyi unutmuşsun ilanda...

hocam çok fazla detay belirtmek istemedim dediğin gibi bilen biliyor... ama bide öyle agzı olan konuşunca insan tutamıyor kendini işte ...

Hocam comfort modlei Lpgsiz ... Çok istemişsiniz. CD modeli ve boyalar olmasyadı ve lpg de olsaydı 22-23 civarı ederdi ama bu haliyle bence fazla.. :)

Hocam ilanin detaylarına bakarsanız araba zavoli lpgli diyor niye herkes lpgsiz diyor anlamadım anlatım bozukluğumu var acaba ilanın yazımında bi daha bir bakayım

pardus63' Alıntı:
Hocam ilanin detaylarına bakarsanız araba zavoli lpgli diyor niye herkes lpgsiz diyor anlamadım anlatım bozukluğumu var acaba ilanın yazımında bi daha bir bakayım
ilan özelliklerinde yakıt: benzin yazıyor hocam, benzin-lpg seçmeniz lazım

pardus63' Alıntı:
hocam çok fazla detay belirtmek istemedim dediğin gibi bilen biliyor... ama bide öyle agzı olan konuşunca insan tutamıyor kendini işte ...
teesüf ederim. ben fikrimi söyledim. ikinci el piyasasından bahsediyorum. herkes fikrini söylemekte özgürdür. tahammülünüz yoksa yazmazsınız ilanınızı buraya

ergin_tastan' Alıntı:
pardus63' Alıntı:
teesüf ederim. ben fikrimi söyledim. ikinci el piyasasından bahsediyorum. herkes fikrini söylemekte özgürdür. tahammülünüz yoksa yazmazsınız ilanınızı buraya

tahammülsüzlük değil hocam yani eleştirininde hakkını vermek lazım sizin fikrinizede ben bir eleştiri yapmak istedim sadece

sağlam arabadır doğru ama üzerine 2 kasa çıktığını ve comfort donanım olduğunu ve muadlillerini düşünürsek fiyat en az 1500 lira fazla

arabanın güzelliğine diyeceğimiz yok Allah binicisine hayırlı etsin lakin arkadaşların dikkatini çeken birşey oldu. Araba 2003 model farlar biraz eskimiş ama tampon pırıl pırıl acaba arabada boya mı var ? Ön plaka kalın yazılı arka plaka ince yazılı bakın.....

Yanlız Kurt hocam dikkatiniz gerçekten kayda değer farların biraz eskimiş olduğu doğru ama tamponda boya olduğu yanlış hava açık ve araba temiz ön plaka ve arka plaka ikiside kalın özel yazılmıştı fakat trafikte yasak olduğu ve sökülmesi gerektiği için arka değiştirildi ön çok iyi yapıştırıldığı için sökülemedi zaten o yasakta cins bir polise denk geldiğimiz için öyle oldu yoksa kimsenin öyle bir yasağı taktığı yok sadece polisin kıllığı veya görevini layıkı ile yapması ne derseniz artık

BBNET
Geri