agd85' Alıntı:
samsung s3 mini 700 lira sıfırı. bu telefon 5800 dan ne farkı var acaba merakımdan soruyorum
En başta dokunmatik sensörleri daha hassas. Menüler arasında daha hızlı geçiş yapabiliyorsun. Mobil veri, wi-fi, blootooth kısayolunu içeren üstten kaydırmalı menüsü (adı tam olarak ne oluyosa artık), farklı ekran girişleri ve bu girişlere eklenen kısayol veya widgetler telefonu daha kullanışlı hale getiriyor. Mesela benim müzik dinleme ekranımda müzikçalar ve radyo widgetlerim var. Bir de 5800'da bluetooth ile alınan dosyalar mesaj olarak geliyordu. Bunda direkt dosyalara kaydediliyor. Birden fazla dosya seçimi olayı daha iyi, tik işareti atıyosun. 5800'da sürekli menüden işaretle işaretle diyosun. Ekran koruyucu olarak saatin oluşu da çok hoşuma gitti. Karanlık ortamda telefon zınk diye yerini belli ediyor

Fotoğraf kalitesi çok daha iyi. İyi ışık alan ortamda 8 mpix hakkını veriyor. HD video çekimi :+1: Microsoft Office Mobile başarılı. El fenerinin kilit tuşuna uzun basınca açılması gibi kısa bir yolun varlığı karanlıkta menülerde dolanıp, önceden indirilmiş olan fener uygulamasını bulup açmak yerine oldukça rahatlık sağlıyor. Aklıma gelenler bunlar. Bir de 5800'dan daha küçük ve şık tasarımı var. Şimdiye kadar kullandığım telefonlarda en içime sinen telefon.
Ne çok övdüm be. Nokia görse komisyon teklif etmeden bırakmaz :lol: