Satılık Megane Privilege dci

Kodla Büyü
gamer99' Alıntı:
eski fiyat neydi hocam?

Hocam 34.000 TL'ye İzmir'den bir memurla anlaşmıştık. 2 gün süre istedi. Bu arada 33.500 TL'ye 2 kişiye aracımı vermedim sözümü yememek için. Sonrasında İzmir'deki eleman vazgeçince ortada kalan ben oldum....

Hayırlı satışlar. Aynı model ve km de bende de Bej renki var . İç hacim genişliği, rahatlığı, yakıt ekonomisi ve yaşına göre piyasadaki sayılı temiz araçlardan olduğu için vazgeçemiyorum. Satarsam da 320D veya c180 mercedes düşünüyorum.

btrci' Alıntı:
Bizim eski müdürümüzün vardı aynından, çok az yakıyor bunlar..

Hocam tek kelimeyle mazotu kokluyor. Şehir içi ortalama hız 23 km, yakıt tüketimi 100 km de 5.1 litre.
Şehir dışında hız sabitleyici kullanılarak 106 km hızla 100 km de ortalam yakıt tüketimi 3.8 litre.

serci2001' Alıntı:
Hayırlı satışlar. Aynı model ve km de bende de Bej renki var . İç hacim genişliği, rahatlığı, yakıt ekonomisi ve yaşına göre piyasadaki sayılı temiz araçlardan olduğu için vazgeçemiyorum. Satarsam da 320D veya c180 mercedes düşünüyorum.

Hocam aile genişleyince mst ideal göründü bana. Megane (özellikle privilege ve legend serisi) c sınıfı araçlar içinde memurun binebileceği en ideal araç bence...

BBNET
Geri