Satılık golf 2012 otomatik

Kodla Büyü
Hayırlı satışlar. Benim bildiğim kaskoda tek cam değişimi ücretsiz. hatta bazı kaskolar iki cam değişimi yapıyor.

Benden önceki sahibinden olmuş. O zaman kasko anlaşması nedir bilmiyorum. Ayrıca bildiğim kadariyla kasko ön camlara değişimi ücretsiz.

altintepebilisim' Alıntı:
Yazdığınız yakıtta bir sıkıntı var sanki hocam 32 litre lpg ile 420 km uzun yolda 80le kamyon arkasında bile olmaz :)

bence sizin referans aldığınız lpgli araçta bir sıkıntı var ilandaki araçla aynı motora sahip boramız vardı şehir dışı sabit 100-110 km bandında 6.5 lt benzin tüketirdi lpg tüketimi benzine oranla %15-20 fazla olur yani buda 100 kmde yaklaşık 7.5-8 lt lpg tüketimi demek yani bırakın 80le kamyon arkasını 90-100 bandında bu araç 32 lt lpg ile 450 kmyi bile bulabilir.bunun dışında ilan sahibi arkadaşa hayırlı satışlar dilemekle beraber kusura bakmasın ama hakkaten pahalı

Hocam ortalama 100-110 km hiz ile 420 km yol gidiyorum.Bu arada fiyat pahali demişsiniz fakat sitede bu kategorideki en düşük fiyat.

sıfırı 44 bine alınan aracın 3 sene sonra ki fiyatına bak be , bu arada 56 bine 2015 sıfır golf veriyorlar

atakom' Alıntı:
sıfırı 44 bine alınan aracın 3 sene sonra ki fiyatına bak be , bu arada 56 bine 2015 sıfır golf veriyorlar
Aracin 1.2 sıfır fiyatı 65 diye biliyorum. 56 olan manuel olması gerekiyor. Bu arada siz olsanız kaca satarsınız?

Bu kaskoların ücretsiz cam değiştirme işi yalan. Benimde geçenlerde başıma geldi. Aracımın ön camına seyir halindeyken ufak bir taş geldi ve çizgi halinde camı çatlattı. Kasko poliçemde aynen şu şekilde yazmışlar.

Anlaşmalı cam servislerinde ücretsiz değişim ve ayrıca kaskoyu da bozmuyor. Güzel.. Fakat kasko firmasının sitesinden anlaşmalı servislere baktım Bursa da 4 tane firma var.Hepsini teker teker aradım. Taktıları 200-300 tl lik kendi ürettikleri camlar.

Kasko yetkili servisin taktığı orjinal camı kabul etmiyor. niye orjinal cam 1000 tl ! şayet yetkili serviste taktırırsam, hem kaskoyu bozuyor hem de bedelinin cam %15 ini istiyor. Valla hemen yetkili servise gidip orjinal camını taktırdım. 150 tl ücret ödedim ve kaskda bozuldu. Çok da umrumda. 640 tl ye kasko yaptırmıştım. 1000 liralık camı taktırmıcam. Güzelce çatlak camın resimlerini çektim.

Bu yüzden kasko poliçenizdeki cam klozunu iyi inceleyin.

Aracın en düşük sıfır fiyatı (Golf 1.2 TSI BMT 105 PS DSG için) : 65.200. Ayrıca 4-5 ay beklemeniz gerekebilir ve bu fiyatın üzerine daha da para verebilirsiniz. aracı aldığınız günkü fiyatı geçerlidir. Belirtilen fiyatlara ekstra masraflarda var diye biliyorum.
Buradan bakabilirsiniz.: https://binekarac.vw.com.tr/fiyat-golf.aspx .

Sitedeki en uygun araçtır.
Buradan bakabilirsiniz: http://www.sahibinden.com/volkswagen-go ... =price_asc

Dediğim gibi siz olsanız ne kadara satarsınız? Fiyatları ben belirlemiyorum. Sonuçta bende bunu sattıktan sonra tekrar sedan ve dizel bir araç alacağım.
Teşekkürler.

BBNET
Geri