amisos55 Aktif Üye Mesajlar 166 26 Haziran 2012 #1 Piranha Falcon R Type 4 GB Dahili Hafızalı 210 Kanal Fm Transmit,sıfırdır ürün,hiç kullanılmadı,kutusu açılmadı. Teknosada var,49 tl dir.Almak isteyenler pm atabilir.Fiyat olarak 35 tl düşünüyorum.
Piranha Falcon R Type 4 GB Dahili Hafızalı 210 Kanal Fm Transmit,sıfırdır ürün,hiç kullanılmadı,kutusu açılmadı. Teknosada var,49 tl dir.Almak isteyenler pm atabilir.Fiyat olarak 35 tl düşünüyorum.
Z zerrax Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 320 30 Temmuz 2012 #4 bende var başarılı bir ürün değil arkadaşlar...bende kullanmıyorum öle attım duruyor bir yerde..
Yalnız_Kurt Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,645 30 Temmuz 2012 #5 ben de aldım ama pek randımanlı değildi kullanamadan bozuldu...
C crepis Aktif Üye Mesajlar 247 1 Ağustos 2012 #6 bende aynı ürün görüntüsü aynı 1 gb lığı var kargo alıcıya 10 liraya yollayayım
H hakand77 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,073 1 Ağustos 2012 #7 bu tip ürünler genelde ilçelerde, radyosu az olan ya da olmayan yerlerde daha iyi çalışıyor.ankara gibi yerlerde hiçbir işe yaramaz...
bu tip ürünler genelde ilçelerde, radyosu az olan ya da olmayan yerlerde daha iyi çalışıyor.ankara gibi yerlerde hiçbir işe yaramaz...
Z zilal Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,831 1 Ağustos 2012 #9 babam hacca gidince almış ordan ama kullanamadım bi türlü.. çalışmadı çünkü.. nasıl çalışıyo onuda anlamadım D: hiç kullanmadık evde 2 tane var.
babam hacca gidince almış ordan ama kullanamadım bi türlü.. çalışmadı çünkü.. nasıl çalışıyo onuda anlamadım D: hiç kullanmadık evde 2 tane var.
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 1 Ağustos 2012 #10 doğudan uzun yoldan gelirken dinlerin diye almıştım bişr zamanlar. 2 gb olanından. fazla kullanmadım. pek bir işime yaramadı. attım bir köşeye. hangi köşede olduğunu bulursam yine buraya yazarım. isteyene gönderirim. benim bir işime yaramıyor.
doğudan uzun yoldan gelirken dinlerin diye almıştım bişr zamanlar. 2 gb olanından. fazla kullanmadım. pek bir işime yaramadı. attım bir köşeye. hangi köşede olduğunu bulursam yine buraya yazarım. isteyene gönderirim. benim bir işime yaramıyor.
S swanp Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 406 1 Ağustos 2012 #11 kardeş ne alırsan bi milyoncu mu yav burası araba satana laptop satana tamam da fm transmitter yuh artık diyorum
kardeş ne alırsan bi milyoncu mu yav burası araba satana laptop satana tamam da fm transmitter yuh artık diyorum