Satılık dizel astra

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan szeko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam gelenek bozulmasın ÇOK İSTEMİŞSİNİZ :D (tamamen işin şakası fiyat kosunda herhangi bir bilgim yok)
Hayırlı satışlar

fiyat fazla gibi km si biraz daha düşük olaydı pazarlık yapardık bu aralar bende astra lara bakıyorum

6 yaşındaki bir araç için fazla sayılmaz. sonuçta dizel. ben 2 yılda 41.000 km yaptım. kaldı ki bakımları düzenli yapıldığı müddetçe 500.000 hatta daha yukarı km ye kadar sıkıntı çıkarmaz bu araçlar.

hocam bende de aynından var 2008 model ıcını sız sonra dan mı 111 ozel serısı gıbı yaptırdınız ?

araç içi piano gibi birşey diyorlar. koltuklar da deri. ben aldığımda böyleydi.
tekrarlıyorum arkadaşlar pazarlık payı olarak düşünün :D . alıcı arkadaşlarla fiyat konuşulacaktır.

km normal bu yaştaki aracada fiyatta oluru nedir hocam ona 33500 biraz fazla gerçi pazarlık var diyosun

Hocam hayırlı satışlar,
Banazlıyım ben de, izmirden bir arkadaş hb olanından aldı yeni, 2008 32.000 tl, çanakkalede baktı ama satıldı yine 2008 33250 tl ye, araştırdığımız için satış rakamlarını az çok öğrendik bu günlerde opel astra dizel 2008 modellerde, onun için arabada bir sorun yoksa fiyatının çok abartı olmadığını söyleyebilirim.
İnşallah gönlünüzden geçene satabilirsiniz.

Aracını 2 yıldır kullanıyorum dediğim gibi. Sağolsun hiç üzmedi beni. Lakin eşim ne yazıkki manuel araç kullanamıyor. Bi de 6 vites :-S. Umarım kullanacak, işini görecek bir arkadaşa gider.

BBNET
Geri