satılık auris mm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kily

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar tatil geldi hepimiz araba değiştirme telaşına düştük galiba
bende gecen hafta ilanı koydum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 5569/detay

arabasını satanalara baya orjinal yorumlar yapılıyo biz bilgisayarcılar epey bilgiliyiz konuda bakalım benim ilana neler diyeceksiniz.
satma sebebim sedan otamatik bir araca geçme isteğim bu yönde takas tekliflerine de açığım :)

hayırlı satışlar hocam. bu ara herkes satıyor alan yok eğer fiyat piyasanın altında değilse inş siz gönlünüze göre satarsınız.

GÜZEL ARABA, İLANDA BAYA ayrıntılı.Fiyatta fena gelmedi.biraz pazarlıkla alınabilir. hayırlı satışlar

broker_2007' Alıntı:
GÜZEL ARABA, İLANDA BAYA ayrıntılı.Fiyatta fena gelmedi.biraz pazarlıkla alınabilir. hayırlı satışlar

teşekkür ederim "dosta gider" arkadaşlar. tek sebebim sedan ihtiyacı

evrim0626' Alıntı:
hayırlı satışlar hocam. bu ara herkes satıyor alan yok eğer fiyat piyasanın altında değilse inş siz gönlünüze göre satarsınız.
hocam arayan var da satanlar çok pahalı satıyolar değernin abartısız 3bin üstünde istiyolar. bu araç için söylemiyorum piyasasını bilmediğim için

bende biraz fazla yazdım farkındaım arabamın temizliğinden dolayı ederi 31 bazı galericiler aynı şartlara 33 istiyor. sıkışan vatandaş 29.500 e de veriyor.

yani şunu söylüyorum değeri 30 000 tl olan bi aracın temizlik durumuna göre 2-3 bin tl oynaması normal...

hocam fiyat çok pahalı geçen hafta arkadaşım kendi arabasını 26 ya verdi kaldı ki o elegant düz vitesdi.ama araban temiz fakat 1,5-2 bin fiyatı fazla

hocam bence 2007 auris comfort modeli için 31900 TL bence yüksek bir fiyat. bende auris 2011 D4D comfort extra var ve 29500 km de.bırakın hasarı çizik bile olmayan aracımı ben şu an satmaya kalksam dizel olan bu aracımı 42-43 ye felan ancak satabilirim.

BBNET
Geri