satılık astra 1.4 t sport

Kodla Büyü
fiyat bayağı uygun hocam.. hatta internettekilere göre daha da uygun.. hal böyle olunca insanlar acaba ile yaklaşacaklardır?.. hayırlı satışlar...

macar20' Alıntı:
fiyat bayağı uygun hocam.. hatta internettekilere göre daha da uygun.. hal böyle olunca insanlar acaba ile yaklaşacaklardır?.. hayırlı satışlar...

hocam işte insanlara yaranmak zor fiyatı fazla yazsan bi dert az yazsan bi dert. :) ben beklememek için öle bi fiyat yazdım bekleyince vazgeciyorum çünkü. İşte Acabası da almak isteyenler için kaçan fırsat olcak...

Aracınız güzelmiş, "öğretmenden" yazdığınız için, araç ta temiz olduğu için çabuk satılır diye düşünüyorum, özellikle galeriler arar zırt pırt

hocam geçen sene uzun yolda bindim. şehir dışı yakıtı düşük zaten. bu sene şehir içinde bineceğimden dizel düşünüyorum...

oziie' Alıntı:
Aracınız güzelmiş, "öğretmenden" yazdığınız için, araç ta temiz olduğu için çabuk satılır diye düşünüyorum, özellikle galeriler arar zırt pırt
teşekkür ederim hocam. zaten sırf galericiler yüzünden pazartesi kaldırcam ilanı...

hocam bi arkadaşta dizel fluence var.o da astra almayı çok istiyordu fluence dan önce.takas düşünür müsün?

erdem007' Alıntı:
macar20' Alıntı:

hocam işte insanlara yaranmak zor fiyatı fazla yazsan bi dert az yazsan bi dert. :) ben beklememek için öle bi fiyat yazdım bekleyince vazgeciyorum çünkü. İşte Acabası da almak isteyenler için kaçan fırsat olcak...
hocam amacınız anladığım kadarı ile yakıt. LPG ile sorunu çözemez misiniz? bu araçlara oluyormu bilmiyorum? bir araştırın bence...
maddi anlamda düşünürseniz LPG ile Dizel in şehir içinde pek bir farkı yok.. aracınız gerçekten güzel, o yuzden sırf dizel araç içinse bence değmez. yinede karar sizin tabi ki?..

5 bin liraya lpg takılıyor hem de full lpg ile çalışıyor araç. hatta performans artışı oluyor diyor kullanıcıları.

ismailt' Alıntı:
5 bin liraya lpg takılıyor hem de full lpg ile çalışıyor araç. hatta performans artışı oluyor diyor kullanıcıları.

hocam 5 bin de lpg için çok gibi birde takan usta önemli hade istanbulda ankarada taktırdım diyelim ben antalyadayım buralarda yok öle iyi bi yer ufak tefek şeyler için gidilmez ki o kadar yol...

erdem007' Alıntı:
ismailt' Alıntı:

hocam 5 bin de lpg için çok gibi birde takan usta önemli hade istanbulda ankarada taktırdım diyelim ben antalyadayım buralarda yok öle iyi bi yer ufak tefek şeyler için gidilmez ki o kadar yol...

hocam taktıranlar konyada taktırdılar sanırım.Evet 5 bin lira çok şuan bir firma takıyor o yüzden kaymağını yiyorlar yaygınlaşınca ucuzlayacaktır. CC ve passata taktıranların yorumlarını okudum.1.4 tsi yakıt tüketim maliyetine %40 etki sağlamışlar.hatta bir kullanıcı 160la çıktığım rampayı 170 ile çıkmaya başladım diyordu.

Ayrıca kayınçom bi ara audi a3 ve golf bakıyordu ona söyleyeyim belki düşünür aracınızı.

macar20' Alıntı:
erdem007' Alıntı:
macar20' Alıntı:

hocam amacınız anladığım kadarı ile yakıt. LPG ile sorunu çözemez misiniz? bu araçlara oluyormu bilmiyorum? bir araştırın bence...
maddi anlamda düşünürseniz LPG ile Dizel in şehir içinde pek bir farkı yok.. aracınız gerçekten güzel, o yuzden sırf dizel araç içinse bence değmez. yinede karar sizin tabi ki?..

geçtim lpg yi. arabaya şehir içinde bineceksen dieselden bir fayda göremezsinki.

Lpg taktırdığında nasıl benzinden daha performanslı oluyor ? Bana biraz saçmalık gibi geldi :?

1.4 T için benzin düşmanı diye biliyorum.

Hayırlı satışlar

kafkas' Alıntı:
Lpg taktırdığında nasıl benzinden daha performanslı oluyor ? Bana biraz saçmalık gibi geldi :?

1.4 T için benzin düşmanı diye biliyorum.

Hayırlı satışlar

aynı litredeki benzin ve lpgyi karşılaştırdığında lpg'nin yanması sonucu çıkan enerji daha fazladır.

arkadaşlar lpgyi araştırmaya başladım akşama kadar satmazsam akşam kaldırıyorum ilanı devam edecem...

erdem007' Alıntı:
Dizele geçmek için bir niyetlendim ama vazgeçmek üzereyim pazartesi kaldırcam ilanı düşünen arkadaşlar varsa fiyatı uygun yazdığımı düşünüyorum...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3503/detay

Fazla performans aramıyorsanız aynı aracın 2012 makyajlı kasa 1.3cdti sport kullanıyorum. tavsiye ederim.
Yarıyıl tatilinde yakıtını değerlendirme fırsatı buldum. 113 km hıza sabitleyip yaklaşık 150 km yol yaptım ortalama yakıt 4.2lt/100km'de. 122 km hıza sabitledim 4.7lt/100km'de. fabrika verisine ulaşılıyormu diye denedim, ulaşılıyor 3,6lt/100km'de, ama 88-92 km hızla. Bu defa yol bitmiyor. Bu arada kış sezonunda şehir içi 5.3, yaza düşer diye ümit ediyorum. Daha önce benzinli araç kullanıyordum, dizele geçince alışamadığım tek şey aracın geç ısınması oldu.

tüp bu araçlara uyumlu değil
ne olursa olsun
siibopları magnezyum celik değil
yüksek ısıda eriyip bitiyor.

ozcanikli' Alıntı:
tüp bu araçlara uyumlu değil
ne olursa olsun
siibopları magnezyum celik değil
yüksek ısıda eriyip bitiyor.

hocam haklısın daha bu araca lpg taktırıpta çok uzun kmler yapanı bulamadım tüptende vazgeçtim mecburen. aslan besleyen yemine katlanır diyecez artık :)

hocam arabanın özellikleri ve fiyatı neydi? merak ettim :)

astra 1.4 t sport. ilanı güncelledim ordan da bakabilirsin. gecen hafta 37.750 veren olsa sattım gittyidi simdi 38.250 yazdım acelem yok artık binecem olurda satılırsa dizel küçük bi araba alacam.

BBNET
Geri