hocam görüşelimeskom' Alıntı:2001 Renault megan çok temiz. Düşünürseniz yarından sonra görüşebiliriz.

hocam görüşelimeskom' Alıntı:2001 Renault megan çok temiz. Düşünürseniz yarından sonra görüşebiliriz.
eskom' Alıntı:2001 Renault megan çok temiz. Düşünürseniz yarından sonra görüşebiliriz.
facetin' Alıntı:hocam çokta satmak istemiyorum ama eşim için otomatik bi araba almak zorundayım.
2005 Hyundai Accent admire 1.6 95000 km de LPG li boyasız temiz bi arabam var.
fiyat bile düşünmedim daha. satmayı bile çok da istemiyorum![]()
olur hocameskom' Alıntı:Tatildeydim kusura bakmayın.Gelince de o adar yorgundum ki dün de kadir gecesiydi.Hala ilgileniyorsanız bilgiler aktarırım size.
tuana1981' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-temiz-boyasiz-2005-model-ford-focus-ghia-129340786/detay/
Yav hocam bende de aynısı var. Ara sıra kendi kendime diyordum varmıdır senden baßka diye. Hey Allahım yaaeskom' Alıntı:Resimleri geç ekledim zamanım olmadı özür.Çok da iyi çekemedim zaten bunları da alelacele çektim.
eskom' Alıntı:2001 MEGANE 1.6 . ÇİFT HAVA YASTIĞI. KLİMA. ABS . SIRALI SİSTEM ATİKER LPG. HİDROLİK DİREKSİYON .MERKEZİ KİLİT. UZAKTAN KUMANDA. AYARLANBİLİR DİREKSİYON.ORJİNAL RADYO TEYP. SİS FARI. ELEKTİRİKLİ AYNA. MOTOR VE YÜRÜR AKSAMI SORUNSUZ. TÜV MUAYENESİ YAPILDI. TRAFİK SİGORTASI YATIRILDI. HERHANGİ BİR BORCU YOK. LPG Sİ RUHSATA İŞLİDİR. KLİMA VE MOTOR SORUNSUZDUR. ARAÇ YAKIT CİMRİSİDİR. ARACIN RENGİ BEJ. 125.000 km.
eskom' Alıntı:2001 MEGANE 1.6 . ÇİFT HAVA YASTIĞI. KLİMA. ABS . SIRALI SİSTEM ATİKER LPG. HİDROLİK DİREKSİYON .MERKEZİ KİLİT. UZAKTAN KUMANDA. AYARLANBİLİR DİREKSİYON.ORJİNAL RADYO TEYP. SİS FARI. ELEKTİRİKLİ AYNA. MOTOR VE YÜRÜR AKSAMI SORUNSUZ. TÜV MUAYENESİ YAPILDI. TRAFİK SİGORTASI YATIRILDI. HERHANGİ BİR BORCU YOK. LPG Sİ RUHSATA İŞLİDİR. KLİMA VE MOTOR SORUNSUZDUR. ARAÇ YAKIT CİMRİSİDİR. ARACIN RENGİ BEJ. 125.000 km.
tuana1981' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-temiz-boyasiz-2005-model-ford-focus-ghia-129340786/detay/