aracın kasko değeri 19 bin tl. Yani aracı yaksam kasko senden fazla verecek.meyaz' Alıntı:Hocam bende böyle bir araç arıyorum ama fiyat yüksek sanki. 17 ye bırakırsan alabilirim![]()
![]()
es911' Alıntı:aracın kasko değeri 19 bin tl. Yani aracı yaksam kasko senden fazla verecek.meyaz' Alıntı:Hocam bende böyle bir araç arıyorum ama fiyat yüksek sanki. 17 ye bırakırsan alabilirim![]()
![]()
![]()
:+1:frtmr' Alıntı:es911' Alıntı:aracın kasko değeri 19 bin tl. Yani aracı yaksam kasko senden fazla verecek.meyaz' Alıntı:Hocam bende böyle bir araç arıyorum ama fiyat yüksek sanki. 17 ye bırakırsan alabilirim![]()
![]()
![]()
Sıfır araç hariç hiçbir sigorta şirketi rayiç bedel belirlerken kasko değerini vermez.
teşekkürlerSYSOP' Alıntı:Hayırlı satışlar yakışıklı duruyor araç 21 civarına gider
1,6 motordur büyük ihtimalleselcuk35' Alıntı:geçen okuldan bir arkadaş 2004 ü 29.000e sattı.
2.0 mıydı bilmiyorum
Ben 5 yıl önce 18 bine aldım. Piyasada fiyatlar yüksek şu an.zlatanibo' Alıntı:Bu arabalar o kadar ediyor mu yaa 2 yıl önce 14-15 bin liraydı bu arabalar
Doğu'da uzun süre çalışınca km artıyor maalesefmnn' Alıntı:km çok araba fena değil... bize gelmez hocam kim alır bu camiadan ..ekmeğini yemiş bu araba :shock:
sen yine mal dan sonra virgül koy hocam yanlış anlaşılmasın...es911' Alıntı:mal müşteriye satılır. nasip kısmet artık
masci' Alıntı:sen yine mal dan sonra virgül koy hocam yanlış anlaşılmasın...es911' Alıntı:mal müşteriye satılır. nasip kısmet artık
sana katılıyorum. zaten başta da belirttim doğuda çalıştığım için araç km yi uzun yolda yaptı. yani şehiriçinde yıpranmış bir araç değil. Ayrıca 250 000 km zaten komple motor yapıldı.yildiray75' Alıntı:km ye bakıp korkmanıza gerek yok. düzgünce ilgilenirseniz 700bin i rahat gören araçlar var. ve az km li araç aldınız kronik sorun çıktı gittiniz 300 binde araç aldınız tertemiz kullandınız sorunsuz. bu işler biraz şans işi de aynı zamanda