Burdayız :lol:bidene' Alıntı:fiyat çokçular nerede kaldı![]()
Bu fiyata neler almazsın ki!! hocam kusura bakma da fiyat çok uçuk.aybr' Alıntı:Bu fiyata 2003-2004 megane alırsın
Evet motoru güçlüdür. 136 beygir motor var. vergisi eksiden fazlaydı fakat yaş sınırından dolayı artık yüksek değil. Yakıta gelince. şehir içi 30-32 kuruş (benim bulunduğum yer yokuşu bol bir yer) şehir dışı klima açıkken 20-22 kuruş yakıyor. 1.6 motorlularına göre daha az yakıyor.jhake' Alıntı:çok güçlü bu arabalar. yakıt tüketimi nasıl hocam. bu arada iyi satışlar
es911' Alıntı:Evet motoru güçlüdür. 136 beygir motor var. vergisi eksiden fazlaydı fakat yaş sınırından dolayı artık yüksek değil. Yakıta gelince. şehir içi 30-32 kuruş (benim bulunduğum yer yokuşu bol bir yer) şehir dışı klima açıkken 20-22 kuruş yakıyor. 1.6 motorlularına göre daha az yakıyor.jhake' Alıntı:çok güçlü bu arabalar. yakıt tüketimi nasıl hocam. bu arada iyi satışlar
Ben bu aracı 2010 şubat ayında 18.000 TL ye aldımyadigartbaykal' Alıntı:ilginç en fazla 20ye gider mi diye düşünürken 22-23 denmis.
valla iyiymiş o zaman.
hocam bir mahsuru yoksa siz kaça aldiniz ne zaman aldiniz bu arabayı
Evet haklısınız hocam. Ben bu aracı 2010 şubat ayında 18.000 TL ye aldım. O zaman yine dacia nın sıfırı ile arasında 3-5 bin lira fark vardı. Ama gerçekten kalite farkı çok net belli. Alman grubu araçların kalitesi bence tartışılmaz. Tabi ki fiyat tartışılabilir. Ben sürekli şehirdışı seyahat eden biriyim. O nedenle ağır oturaklı arabalar daha konforlu ve güvenli. Şehiriçinde kullanacak olsam benim için şahin bile yeterli. Geçen hyundai i20 kullandım samimiyetle söylüyorum hız yapmaya korktum. Ama ben kendi aracımla 150 160 ile giderken bile çok rahat hissediyorum araç yola oturuyor.funeyta' Alıntı:bütün araba firmaları sıfır araçlara kampanyalar yapmışken 13 yıllık arabaya bu fiyatı vermek neden.dacia 36 bin liraya sıfır faiz sıfır peşinat 12 taksitli,kampanyası var neden olmasın demi en azından ilk binen siz olacaksınız ve araba ne kadar kotu olursa olsun sizi 5 yıl sanayinin yakınına bile götürmeyecek o yüzden benim mantığım almıyor bu fiyatları bu yaştaki arabalar için.belki arabanın ederidir belki cok iyidir ama....
neyse alana hayirli olsun
Fiyat kişiye ve araca göre değişebilir.shz' Alıntı:biraz pahalı olmuş sanki
rock' Alıntı:Yazmak için girdim vazgeçtim.