Satılık 2013 model Toyota Yaris 1.33 cool Otomatik Vites

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bozo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar hayırlı günler herkese.

Aydın ilinden yazıyorum.

4.11.2013 tarihinde Toyota yetkili bayisinden Yaris 1.33 Cool MultidriveS Benzinli araç aldım.
Arac beyaz renk olup ekstra olarak almadan önce alüminyum jant(pavona-1800tl) takdırdım ve +2 yıl garanti(530tl) yaptırdım.
Ayrıca bunlara ilaveten Ziebarttan cam filmi ve boya koruma yaptırdım.

Aracım ilk günkü gibi temiz(tertemiz) ve sorunsuzdur. Ortalama şu ana kadar maksimum 5.8 litre yakmıştır. Araç 7500km dir.

Aracımı kısmet olursa nisan ayında satışa çıkaracağım. Satma nedenim geniş başka bir marka araç siparişi vermemdir.

Fiyat olarak 44500tl.

Niyeti olan varsa Ayrıntı için pm den ve gsm den irtibata geçebiliriz.

Not: Aracım çok temiz ve kusursuz olduğu için ilandan önce sizle paylaşayım istedim.

aynenbadi' Alıntı:
aracın ederi 40 bin

Sayın arkadaşım. Aracın ederi ne yapar diye sormuyorum. Yüksek fiyatta yazmadım zaten. ilgilenen herkes az çok bilgi sahibidir.

sahibinden.com a girip bakarsanız aynı araçlara ederi ne kadar olduğunu ve dediğim fiyatın makul olduğunu görürsünüz.

hocam sıfırının şu an kaç lira olduğunun önemi yok çünkü yaprak kımıldamıyor son vergilerden sonra. tahminim 40-42 arası aldınız ve ederinin 2-3bin üstünü istiyorsun.dediğin fiyatlara zor satılır gibi yine de hayırlı satışlar dilerim.

burda arac satmak isteyip de fiyatı pahalı bulunmayan bir ilan görmedim.. senın arabanın ederi bu seklinde her ilanda var.. ha 40 liralık aracı 30 a vermiyosan
aracın sıfırının nasıl önemi yok.. yani adam aldıgından pahalıya satamazmı.. galeriden alırken nasıl alıyorsınız si,z. adm size arabayı satarken 25 bine lıp 25 bine mi satıyor. 22-23 e alıp 25 e size satıyor.. galericiye sen bu arabayı kaca aldın.. bunu 3 4 bin fazla satıyosun diyomusunz merak ediyorum..

hayırlı satıslar hocam...

millet mezarcı buralarda... sen sıfır alacaksın.. sıfır gibi arabayı satacaksın.. aldıgın fiyatla şimdiki arasında fark olacak ve sen o farkı satarken yansıtmaycaksın.. milletde sıfıra gidip fazla verecegine senden alacak.. uyanıklarya:D

arkadasim verdigi linkte fiyatların 42-44 arasında oldugunu ve renk temizlik ve hasara gore degisitigini goruyoruz.bunun uzerine 1800+500 ekstraları koydugunzda en ucuzu icin bile 44500 yapacaktır.link bilgilendirmesi fiyatımın makul oldugunuda ispatlamis oldu.linki atan arkadasa tesekkurler.

ben arabayı zamlardan once 44500 tlye malettim.heralde kimse benim aldigim zamanda su fiyatti diye o fiyattan vermeyecektir.empati kurmak ve özeleştri yapmak lazım.

niyeti olan müşteri arıyorum.iyi günler

theghost83' Alıntı:
burda arac satmak isteyip de fiyatı pahalı bulunmayan bir ilan görmedim.. senın arabanın ederi bu seklinde her ilanda var.. ha 40 liralık aracı 30 a vermiyosan
aracın sıfırının nasıl önemi yok.. yani adam aldıgından pahalıya satamazmı.. galeriden alırken nasıl alıyorsınız si,z. adm size arabayı satarken 25 bine lıp 25 bine mi satıyor. 22-23 e alıp 25 e size satıyor.. galericiye sen bu arabayı kaca aldın.. bunu 3 4 bin fazla satıyosun diyomusunz merak ediyorum..

hayırlı satıslar hocam...

millet mezarcı buralarda... sen sıfır alacaksın.. sıfır gibi arabayı satacaksın.. aldıgın fiyatla şimdiki arasında fark olacak ve sen o farkı satarken yansıtmaycaksın.. milletde sıfıra gidip fazla verecegine senden alacak.. uyanıklarya:D

allah razı olsun hocam cok iyi ozetledin.yuksek fiyat koydugumu dusunmuyorum.
nasil bakarsaniz oyle gorursunuz...

Hocam daha evvel arac sattınızmı bilmiyorum. O fiyat pahalı şöyle sıfır almaya niyet edip paranın nakit yanına al bayi 48 den 2-3 bin aşağısında duser park sensörü cam film gibi bircok aksesuarı pazarlık kabiliyetine göre alırsın. Kaldıki su anda duraklama var piyasada bayiler müşteri avına cikmis durumdalar. Sahibinden fiyatları yuksek oldugunu herkes bilip söyler.40-41 e satarsın gercekten niyetine girince

size hak veriyorum sayın hocam.

ben sahibinden.com a bakarak fiyat belirledim.niyeti olan ve almayi düşünen arkadaşlarla
orta bir fiyat buluruz hayirlisiyla.

ilginize teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun hocam bu yaklaşımda daha hızlı satarsın muhtemelen. Toyota lar cok guzel araştır.

arkadaşım hayırlı satışlar. fakat bende fiyatı birazcık düşürmen gerektiğini düşünenlerdenim.

sayın hocalarım fiyatım sabit degil.elbette niyeti olan biri oldugunda fiyatta ortayol bulunur.ben gerekli ikramı yaparım.

yorumlar icin tesekkurler

BBNET
Geri