satılık 2011 model lacetti

Kodla Büyü
Hep gözüme hoş gelir ama hiç sürüş tecrübem olmadığı için kafamda soru işareti olmuştur lacettiler..
Hayırlı Satışlar...

Evet fotoları değiştirmek gerek galiba eşim eski model telefonuyla çekmişti ben bugün tekrar kendi telefonumla çekeyim araç opel kalitesinde ben kullanamadim ama eşim kullanmasi cok rahat diyor kazasiz temiz araba

karadunyam' Alıntı:
Satabileceğiniz fiyat 21bin gibi birşey
Satan arkadas birsey dememis ama ben dayanamiyorum buradan. Bu şekilde saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen. Sizemi kaldı adamın arabasının fiyati

farukdogu' Alıntı:
karadunyam' Alıntı:
Satan arkadas birsey dememis ama ben dayanamiyorum buradan. Bu şekilde saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen. Sizemi kaldı adamın arabasının fiyati

25 e ılan acarsa boyle yorum yapılır pıyasa bellı dalga gecer gıbı fıyat bıcılmez ufuklardan. Sen de atlama oltaya ısteyen ıstedıgı yorumu yapar isine bak

Polemiğe giremicem 21 yazan arkadaşla şahin alıyon sen galiba araştırırsan piyasa belli gerçekten 21 e piyasada kazasiz lacetti var mi bi bak oyle konus

"Ayşen"' Alıntı:
Polemiğe giremicem 21 yazan arkadaşla şahin alıyon sen galiba araştırırsan piyasa belli gerçekten 21 e piyasada kazasiz lacetti var mi bi bak oyle konus

bu forumda araç satanlara böyle gıcık gıcık yorum yazarak moralini bozan kitlenin bir parçası hocam aldırış etmeyin bunlar klasik artık.

karadunyam' Alıntı:
farukdogu' Alıntı:
karadunyam' Alıntı:

25 e ılan acarsa boyle yorum yapılır pıyasa bellı dalga gecer gıbı fıyat bıcılmez ufuklardan. Sen de atlama oltaya ısteyen ıstedıgı yorumu yapar isine bak

Birincisi Adam gibi konuş.
İkincisi söylediğin fiyata bul o arabanın kazasız boyasız 50 tane almazsam ben adam değilim. Bulamazsan sen adam değilsin.
Ben soyleyecegimi söyledim gerisi sana kalmış. Bul 50 tane hepsini alacam.

BBNET
Geri