Satılık 2010 Focus Trend Lpg, Çelik Jant, Boyasız

Kodla Büyü
hocam sadece bi öneri: arabanın her yönden etkileyici bir şekilde fotosunu çekip koysanız satışınız daha da hızlanır. araç güzelmiş hayırlı satışlar diyelim..

Güzel araba. Acelen yoksa piyasa yükseliyor. 33.500 yazmışsın heralde pazarlıkpayı vardır. 32-32,5 arası ver. 32 nin de altına inme bence. Bende de 2004 octavia var. İnşallah ben de onu satacağım.

Hocam 90 binde aynı temizlikte trend x(renk beyaz) Dizel modelini bizim müdür yardımcısı 32.500'e aldı sen çok istemişsin...

btrci' Alıntı:
Hocam 90 binde aynı temizlikte trend x(renk beyaz) Dizel modelini bizim müdür yardımcısı 32.500'e aldı sen çok istemişsin...

Yok hocam ya piyasa zamlardan sonra arttı. O fiyatta pazarlık payı var tabi.

btrci' Alıntı:
patlıcan' Alıntı:
btrci' Alıntı:

Yok hocam ya piyasa zamlardan sonra arttı. O fiyatta pazarlık payı var tabi.

Hocam yanlışımı düzelteyim o otomotik vites değilmiş pardon!

Focusta otomatikle düz vites arasında dafiyat farkı yok hocam ya. Eğer aracın km düşük vr değişeni yoksa sizin müdür yardımcısı arabayı bayağı uygun almış.

acer50' Alıntı:
acer50' Alıntı:
hocam araç kaç ileri vites ve yakıtı nasıl?

hocam soru sorduk cevap yok, nası satacan arabayı böyle ;)

:) Hocam 4 vites araba. Çekişinde herhangi bir sorunu yok. 100 beygir. Yakıtı ilk aldığım zamanlara göre lpg çok zamlandı ve yakın zamanda ölçmedim. Yalnız ilk ölçtüğüm zamanlarda özellikle uzun yolda yakıtından çok memnun kalmıştım. Bir önceki arabam otomatik chevrolet lacettiydi ve ona göre bariz çok daha az yakıyordu.

BBNET
Geri