Satılık 2009 Model Ford Focus Hb

Kodla Büyü
Normalde 40-42 arabanın piyasası ancak km yüksek, kaput felan boyalı, bence yazdığın fiyat gayet makul hocam

hocam her sene için 5000 düş (beş yıl sonrası arabaya göre değişir 2000-3000 düşersin) kilometre ve kaporta içinde 5000 düşeceksin toplam 34000 düşmen gerek

1.6L Ti-VCT 125PS (159 Nm) sıfırı 73000 TL (isiznkinden iki gömlek üstün hem ps hem teknoloji oalrak)

73-34=39 yapar kabaca :) ama dizelde km dahada önemli 36 bence güzel fiyat

Dediğinize göre ben yeni bir araba aramaya başlayayım hocam :) Teşekkür ederim yorumlarınız için

bir tanıdığım 2012 model kazasız çiziksiz boyasız 40 bin km de olanını 43500 tl ye sattı 1 ay olmadı. yaklaşık 4-5 ay 44bin tl para istedi ama satamadı. başkada bildiğim yok. zaten arayan soranlardan anlarsınız.

dndd' Alıntı:
fiyatı yükselt hocam yeni ötv zammından sonra fiyatlar yeniden uçuşa geçecek benden söylemesi :)
https://www.google.com.tr/search?q=yeni ... e&ie=UTF-8
okudum hocam...sana bana bişey yok.
ekonomi batmak üzere ya.... özür dolar fırlamak üzere ya. kılıf uydurmak için mali yıl gelmeden ne kadar veergi toplarsak kardır mantığıyla yapılan bir çalışma.. konut kredilerindeki faizi düşürmeleri gibi. çıkan yine vatandaşın cebinden çıkıyo, emlak vergisi tapu harcı kdv vs vs.
ocak ta da açıklama yaparlar çalışmalar devam ediyor diye.

:+1:
mse' Alıntı:
dndd' Alıntı:
fiyatı yükselt hocam yeni ötv zammından sonra fiyatlar yeniden uçuşa geçecek benden söylemesi :)
https://www.google.com.tr/search?q=yeni ... e&ie=UTF-8
okudum hocam...sana bana bişey yok.
ekonomi batmak üzere ya.... özür dolar fırlamak üzere ya. kılıf uydurmak için mali yıl gelmeden ne kadar veergi toplarsak kardır mantığıyla yapılan bir çalışma.. konut kredilerindeki faizi düşürmeleri gibi. çıkan yine vatandaşın cebinden çıkıyo, emlak vergisi tapu harcı kdv vs vs.
ocak ta da açıklama yaparlar çalışmalar devam ediyor diye.

hocam sana bana bir şey var
images

fiyatlar yükselecek olan bize olacak kur farkından zaten fiyatlar yükselmişti birde bu vergiyle sıfır araba almak hayal olacak tamamen

dndd' Alıntı:
hocam sana bana bir şey var
images

fiyatlar yükselecek olan bize olacak kur farkından zaten fiyatlar yükselmişti birde bu vergiyle sıfır araba almak hayal olacak tamamen

Malum sitedeki ilanlara da etki etmeye başlamış. Bir cok ılan da adam dıyorkı sımdı 10x otv zammından sonra 12x fıyatı vardır.

hocam sen hala satamadın mı yahu bi de focus a peynir ekmek gibi satılır derler valla param olsa ben alırdım komşuyuz zaten bende antakyadayım 2005 jazz var gel takas edelim :) gerçekten bu ara elim çok sıkışık olmasa jazz ı satıp bunu almayı düşünürdüm

Bi ara satılmayınca vazgecmıstım sımdı tekrar ılana koydum bakalım. Aracını sat beklerım topragım :)

BBNET
Geri