Fiyatı tabi 2. el araba satan sitelerdeki arabalarla karşılaştırarak verdim. Ha ordaki fiyatlar abartıdır, veya internet piyasasıyla gerçek piyasa arasında fark vardır onu bilemem. Aynı hatta daha kötü durumdaki arabalara göre bu fiyatı verdim. Ama pazarlık payım var.
Mesela bana bana göre bir aracın satış sebebide önemli, amaç elden çıkarmak olunca veya acil olunca mutlaka daha uygun oluyor. Benim satma sebebim kar amaçlıda değil. O yüzden çok fahiş bir fiyat değil. Ağrı da sözleşmeliydim, 1000 km ( yani 10 saatlik bir mesafe),memlekete gelip giderken ailemle rahat ve güvenli bir yolculuk yapayım diye almıştım. ki gerçektende bu konuda çok memnunum. Ama malum kredi ile almıştım ve hala kredisini ödüyorum. Şimdi kadroya geçip tayini memlekete alınca bu kadar iyi bir arabaya ihtiyaç kalmadı en fazla gittiğim mesafe 4 km. Yani amacım satılırsa krediyi kapatıcam, kafam daha rahat olacak. Yoksa zaten çok şükür şimdilik ödüyoz taksitleri.
Dediğim gibi araba ihtiyacı olan varsa, bütçeside müsasde ediyorsa gerçekten dosta gidecek bir araba.Tekliflere açığım.