Satılık 2004 VW Bora Comfortline Otm. Vit. (Resimler Eklendi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan receps
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

receps

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Özellikleri kısaca
2004 model
Comfortline
Otomatik Vites
Gümüş Gri
125000 km de
Lpg li
Değişensiz
Bakımlı.
Fiyat 26.000 tl.
Yer Elbistan/K.Maraş

Re: Satılık 2004 VW Bora Comfortline Otomatik vites

:? Çok değil mi yaww. Bi araba alalım didik. Fiyatlar uçtu. Bir bilgisayar alalım didik dolar uçtu. Gidip bi maaş alalalım diyorum maaş hiç uçmuyo. Bu nasıl iştir yahu?

receps' Alıntı:
Özellikleri kısaca
2004 model
Comfortline
Otomatik Vites
Gümüş Gri
125000 km de
Lpg li
Değişensiz
Bakımlı.
Fiyat 26.000 tl.
Yer Elbistan/K.Maraş
Kardeşim, ne çabuk sıkılıpta satmaya başladın.. İsteklerini karşılamadı herhalde :D

Yok, kardeşim tam tersine fazlasıyla karşılıyor. Çok rahat memnunumda, biliyon kredi ile aldım, memlekete gelip gitmek için, şimdide memlekete tayin olunca gerek kalmadı boşuna kredi ödememek için satıyom :) :D

serdemir' Alıntı:
:? Çok değil mi yaww. Bi araba alalım didik. Fiyatlar uçtu. Bir bilgisayar alalım didik dolar uçtu. Gidip bi maaş alalalım diyorum maaş hiç uçmuyo. Bu nasıl iştir yahu?

İstediğim fiyat bu ama pazarlık sünnettir. Meslektaşlarıma bişeyler yaparız.
Ama araba dosta gidecek araba.

hocam bir fotosu yok mu?

imageshack da varda okuldanda oraya giremiyorum. evde bakayım internet sorunum halloduysa yüklerim.

img2943f.jpg

img2945q.jpg

img2947z.jpg

img2950f.jpg

img2955b.jpg

img2987m.jpg

Arkadaşlar yorumlarınızı yazın en azından. Fiyat mı pahalı, arabamı kötü yada kafanıza takılan bişey varsa sorun. benim içinde iyi olur piyasasını öğreneyim.

hocam bende araba bakıyorum bu aralar aracımı yeni sattım piyasasını bilmiyorum yanlıs anlama ama bence bu araba bu para etmez!

Fiyatı tabi 2. el araba satan sitelerdeki arabalarla karşılaştırarak verdim. Ha ordaki fiyatlar abartıdır, veya internet piyasasıyla gerçek piyasa arasında fark vardır onu bilemem. Aynı hatta daha kötü durumdaki arabalara göre bu fiyatı verdim. Ama pazarlık payım var.
Mesela bana bana göre bir aracın satış sebebide önemli, amaç elden çıkarmak olunca veya acil olunca mutlaka daha uygun oluyor. Benim satma sebebim kar amaçlıda değil. O yüzden çok fahiş bir fiyat değil. Ağrı da sözleşmeliydim, 1000 km ( yani 10 saatlik bir mesafe),memlekete gelip giderken ailemle rahat ve güvenli bir yolculuk yapayım diye almıştım. ki gerçektende bu konuda çok memnunum. Ama malum kredi ile almıştım ve hala kredisini ödüyorum. Şimdi kadroya geçip tayini memlekete alınca bu kadar iyi bir arabaya ihtiyaç kalmadı en fazla gittiğim mesafe 4 km. Yani amacım satılırsa krediyi kapatıcam, kafam daha rahat olacak. Yoksa zaten çok şükür şimdilik ödüyoz taksitleri.
Dediğim gibi araba ihtiyacı olan varsa, bütçeside müsasde ediyorsa gerçekten dosta gidecek bir araba.Tekliflere açığım.

BBNET
Geri