Satılık 2 günlük polo otomatik dizel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rock

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar,İstanbuldan bir zümremiz özel sebeplerden, sıfır aldığı hiç kullanmadığı aracını satıyor. Bayiden eve kadar kullanılmış sadece. Araçla ilgili bir şüheniz olmasın, kişisel ve özel sebeplerden böyle gerekiyor. Polo 1.4 otomatik dizel comfortline. Sahibinden ilanı açmamış. Liste fiyatı 63900 müş. 60 bin istiyor. İlgilenen olursa kendisiyle görüşebilir. Kendisi bayan bir arkadaşımız. Ben elçiyim.

Hocam alıcı değilim de meraktan soruyorum sadece, Hocamız alırken liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim yapılmış?

bayii ile pazarlık yapıp 60 civarı zaten kendin sıfır alırsın. kimse o riske girmek istemez.

poloyu 60bine mi satıyorlar vay be helal olsun bu doğuş oto & vergi sistemi koalisyonuna :)

Hocam, hayırlı satışlar diyeyim. Ama, -şahsi fikrim- 60 bin lira verebiliyorsam, 3 bin lira daha verir, plaka takılmamışını alırım. Zaten indirimle 60 bin liraya dahi inebilir bayi...

Arkadaşlar sizlere katılıyorum. Ben de aynılarını söyledim. Ama dediğim gibi benden rica etti ben de yazdım...

hayırlı satışlar hocam.. neye niyet neye kısmet derler ya.. araba al iki günde satılığa çıkar.. :(

Hocam araç ta herhangi bir problem yoksa bütün bayilerden fiyat alır en ucuz verenden 2-3 bin düşüğüne satıcı verirse araç alacak olsam hiç kaçırmazdım.

Araçta bir problem yokmuş. Zaten alan kişi serviste baktıracaktır.

BBNET
Geri