Satılık 1.6TDI DSG Polo

Kodla Büyü
Re: Satılık 1.6TDI DSG Golf

ilandaki araç harbiden golf çıksaydı eğer forumda ilk kez pahalı denmeyecek bir ilan verilmiş olacaktı, valla pazarlık yapmadan direk gece çıkar sabaha alırdım :lol:

Re: Satılık 1.6TDI DSG Golf

the_korsan' Alıntı:
ilandaki araç harbiden golf çıksaydı eğer forumda ilk kez pahalı denmeyecek bir ilan verilmiş olacaktı, valla pazarlık yapmadan direk gece çıkar sabaha alırdım :lol:

Aynı düşüncelere sahiptim valla. :D

celiksd' Alıntı:
Arkadaşımın arabası kendiside öğretmen arabası temiz ev alacağı için satıyor ilan linkini veriyorum yardımcı olabileceğim bir konu olursa buradan yazabilirsiniz

Virgülün önemini bu cümleyle bir kez daha anladım

atakom' Alıntı:
Arkadaşımın arabası, kendiside öğretmen arabası, temiz ev alacağı için satıyor ilan linkini veriyorum yardımcı olabileceğim bir konu olursa buradan yazabilirsiniz

kadelli33' Alıntı:
atakom' Alıntı:
Arkadaşımın arabası, kendiside öğretmen arabası, temiz ev alacağı için satıyor ilan linkini veriyorum yardımcı olabileceğim bir konu olursa buradan yazabilirsiniz

Arkadaşımın arabası, kendisi de öğretmen, arabası temiz, ev alacağı için satıyor, ilan linkini veriyorum yardımcı olabileceğim bir konu olursa buradan yazabilirsiniz.

kadelli33' Alıntı:
atakom' Alıntı:

Bence şöyle olmalı; Arkadaşımın arabası, kendiside öğretmen, arabası temiz, ev alacağı için satıyor, ilan linkini veriyorum yardımcı olabileceğim bir konu olursa buradan yazabilirsiniz

cingozcemal' Alıntı:
kadelli33' Alıntı:
atakom' Alıntı:

Bence şöyle olmalı; Arkadaşımın arabası, kendiside öğretmen, arabası temiz, ev alacağı için satıyor, ilan linkini veriyorum yardımcı olabileceğim bir konu olursa buradan yazabilirsiniz

Yok yok bence şöyle; Arkadaşımın; arabası, kendisi de öğretmen. Arabası, temiz ev alacağı için satıyor. İlan linkini veriyorum yardımcı olabileceğim bir konu olursa buradan yazabilirsiniz.

h.habib' Alıntı:
cingozcemal' Alıntı:
kadelli33' Alıntı:
atakom' Alıntı:

Yok yok bence şöyle; Arkadaşımın; arabası, kendisi de öğretmen. Arabası, temiz ev alacağı için satıyor. İlan linkini veriyorum yardımcı olabileceğim bir konu olursa buradan yazabilirsiniz.

olmamış bu hocam :)

Doğrusu:
Araba, öğretmen arkadaşımın. Araba temiz. Arabayı ev alacağı için satıyor. İlan linkini veriyorum, yardımcı olabileceğim bir konu olursa buraya yazabilirsiniz.

Uzun süredir yazmıyordum forumda. Şimdi dayanamadım. Bence cümle şöyle olmalıydı. Daha doğrusu tek cümle ile olmaz bu.
Arkadaşımın arabası. Kendisi de öğretmen. Arabası temiz, ev alacağı için satıyor. İlan linkini veriyorum. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa, buradan yazabilirsiniz.
İlla ki tek cümle olacaksa:
Arkadaşımın arabası, kendisi de öğretmen, arabası temiz, ev alacağı için satıyor, ilan linkini aşağıda, yardımcı olabileceğim bir konu olursa buradan yazabilirsiniz.

Şöyle de olabilir:

Arkadaşımın arabasıdır ve temizdir. Ev alacağı için satmaktadır. İlan linkini aşağıda verdim. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa, buradan yazabilirsiniz.

Orjinal mesajdaki bazı hatalar şunlardır:
1- kendiside öğretmen ifadesinde "de" ayrı yazılmalıdır.
2-Araba kelimesi iki kere kullanıldığı için cümlede düşüklük oluşturmaktadır.

Forumda konular genelde açıldıkları başlıktan başka yerlere gidiyor ama neyse, gereksiz yere siyasete gitmemiş ya. (İnsan yazım hatası olur mu? diye yazamıyor da :? )

BBNET
Geri