Yasa dışı yollarla kaçak sokulmadı bu telefonda zaten öyle bir şansında yok, İspanya Barcelona Apple store dan aldım faturalı, Türkiye'de Apple Store yok zaten GSM şirketlerinden alacaksınız ülkeye girdiğinde. İphone 4S'ler 2000 TL den satılırken bunun da 2000 TL olacağını düşünüyorsanız bekleyin arkadaşlar.hbasdereli' Alıntı:Ben almayı düşünüyorum. Aralık ayında resmi yollardan giriş yapacak 5 ve yaklaşık fiyatının 2100 civarı olacağı söyleniyor.
oziie' Alıntı:Hocam taş koymak gibi olmasın da 2 yıl garantilisini 2649 dan satmışlardı ekimde.
http://forum.donanimhaber.com/m_67076262/tm.htm
Senin telefonun piyasası 2100 tl falan şu anda. yurtdışı kayıtsız ı 1900 a gidiyor. Burdan alan pek çıkmaz - sahibinden e falan yaz istersen.
4s getirseydin - uyguna alırdık belki. 5 çok pahalı
erkutalp' Alıntı:Yasa dışı yollarla kaçak sokulmadı bu telefonda zaten öyle bir şansında yok, İspanya Barcelona Apple store dan aldım faturalı, Türkiye'de Apple Store yok zaten GSM şirketlerinden alacaksınız ülkeye girdiğinde. İphone 4S'ler 2000 TL den satılırken bunun da 2000 TL olacağını düşünüyorsanız bekleyin arkadaşlar.hbasdereli' Alıntı:Ben almayı düşünüyorum. Aralık ayında resmi yollardan giriş yapacak 5 ve yaklaşık fiyatının 2100 civarı olacağı söyleniyor.
Zorlama yok.
hbasdereli' Alıntı:Sizin ki yasa dışı demedik hocam 4s kullandım daha önce bende Fransa Apple Storedan aldırmıştım bu kez Turkcellden konratlı almayı düşünüyorum olay bu. Fiyatını bekleyip görelim kimse birşey diyemez. Ben sadece 700 dolara telefon alıp 3000 liraya yakın fiyat biçilmesine anlam veremiyorum neyse hayırlı satışlar.
mnn' Alıntı:bırakın hocam 2500 tl ye cep alınırı mı?
btnotlari' Alıntı:1999 alırım beklemedeyım cok pahalııı
faruks' Alıntı:canavar gibi bir bilgisayar almak varken bir bilgisayar öğretmeninin cep telefonuna 2500 TL vermisini benim aklım almıyor... iletişim bu kadar pahallı olmamalı ya...
:alkis:nosTRa' Alıntı:yorumları okuyorum da sanırsın herkes 3310 kullanıyor o derece çemkirme söz konusuBenim eniştenin ford taunus arabası var iphone 5 ile takas ederse üstüne para vermesi gerekir. Eee o zaman iphone 5 alınır mı o paraya araba alınır diyelim.
![]()
Sonuçta o telefonun pahası o kadar ediyorkolay satışlar...
adalim' Alıntı:Birisi benimde yol yemek masraflarimi versede gidip milanodan bi telefon alsam ona))