Satılık İphone 5 16 GB Sim Free Beyaz__ FİYAT DÜŞTÜ__

Kodla Büyü

erkutalp

Aktif Üye
Apple Store dan alınmış faturalı hiç açılmamış beyaz renkli İphone 5 satılıktır ilgilenenler için Tel No: 05054454283
Ankara'da hemen teslim. İsteyen olursa kendi pasaportuma kaydedip vereceğim. Fiyat değişir.
Fiyat :2100TL

Re: Satılık İphone 5 16GB Sim Free Pasaport Kayıtlı

Hocam taş koymak gibi olmasın da 2 yıl garantilisini 2649 dan satmışlardı ekimde.

http://forum.donanimhaber.com/m_67076262/tm.htm

Senin telefonun piyasası 2100 tl falan şu anda. yurtdışı kayıtsız ı 1900 a gidiyor. Burdan alan pek çıkmaz - sahibinden e falan yaz istersen.

4s getirseydin - uyguna alırdık belki. 5 çok pahalı

Ben almayı düşünüyorum. Aralık ayında resmi yollardan giriş yapacak 5 ve yaklaşık fiyatının 2100 civarı olacağı söyleniyor.

hbasdereli' Alıntı:
Ben almayı düşünüyorum. Aralık ayında resmi yollardan giriş yapacak 5 ve yaklaşık fiyatının 2100 civarı olacağı söyleniyor.
Yasa dışı yollarla kaçak sokulmadı bu telefonda zaten öyle bir şansında yok, İspanya Barcelona Apple store dan aldım faturalı, Türkiye'de Apple Store yok zaten GSM şirketlerinden alacaksınız ülkeye girdiğinde. İphone 4S'ler 2000 TL den satılırken bunun da 2000 TL olacağını düşünüyorsanız bekleyin arkadaşlar.
Zorlama yok.

2 Yıl garanti olayını kulaktan duyma biliyorsunuz. Zaten Apple faturalı tüm cihazları garantili. Sadece kendiniz iletişime geçmelisiniz öyle bir durumda, farkı bu. Garantili aldık zannettikleriniz GSM şirketleri aracılığı ile Apple'a gönderiyorsunuz. Biraz araştırmanızı tavsiye ederim.

oziie' Alıntı:
Hocam taş koymak gibi olmasın da 2 yıl garantilisini 2649 dan satmışlardı ekimde.

http://forum.donanimhaber.com/m_67076262/tm.htm

Senin telefonun piyasası 2100 tl falan şu anda. yurtdışı kayıtsız ı 1900 a gidiyor. Burdan alan pek çıkmaz - sahibinden e falan yaz istersen.

4s getirseydin - uyguna alırdık belki. 5 çok pahalı

Hocam 4S'te 1900-2000 arası şuan çok büyük bir fark yok yani. Bu garanti olayını yine tekrarlıyorum biraz araştırın faturanız olduğu sürece Apple sizi mağdur etmiyor. Sadece kendiniz iletişim kurmak durumunda kalıyorsunuz. Sonuçta "Türkiye'desiniz, bizden paranızla aldığınız faturalı cihazınız garanti kapsamı dışında, bizi ilgilendirmez" demiyor adamlar.

erkutalp' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:
Yasa dışı yollarla kaçak sokulmadı bu telefonda zaten öyle bir şansında yok, İspanya Barcelona Apple store dan aldım faturalı, Türkiye'de Apple Store yok zaten GSM şirketlerinden alacaksınız ülkeye girdiğinde. İphone 4S'ler 2000 TL den satılırken bunun da 2000 TL olacağını düşünüyorsanız bekleyin arkadaşlar.
Zorlama yok.

Sizin ki yasa dışı demedik hocam 4s kullandım daha önce bende Fransa Apple Storedan aldırmıştım bu kez Turkcellden konratlı almayı düşünüyorum olay bu. Fiyatını bekleyip görelim kimse birşey diyemez. Ben sadece 700 dolara telefon alıp 3000 liraya yakın fiyat biçilmesine anlam veremiyorum neyse hayırlı satışlar.

hbasdereli' Alıntı:
Sizin ki yasa dışı demedik hocam 4s kullandım daha önce bende Fransa Apple Storedan aldırmıştım bu kez Turkcellden konratlı almayı düşünüyorum olay bu. Fiyatını bekleyip görelim kimse birşey diyemez. Ben sadece 700 dolara telefon alıp 3000 liraya yakın fiyat biçilmesine anlam veremiyorum neyse hayırlı satışlar.

700 dolar değil hocam söyleyeyim hemen 670 Euro, ispanya fiyatı, burada pasaport kaydı için +100TL, gidiş geliş masrafı ve her şeyden önemlisi 2 yıl daha pasaport'unla telefon alamıyorsun, bütün bunları eklediğinde sanırım normal fiyat.
Kontratlı taksitli almayı düşünüyorsanız ona bir şey diyemem, 2000 TL fiyatı olan bir cihaz kontrat ile 24 ayda 2500'den az olmaz onuda belirteyim.

Merhaba kardeş, fiyat bence makul umarım satarsın.
Sana bir sorum var.Tax free işlemi ile bir miktar geri alabiliyoruz ve bu işlem esnasında cihazın faturasını alıyorlar diye biliyorum, bu durumda garanti konusunda sıkıntı olur mu? Sen nasıl yaptın anlatırmısın?

Daha önce bu sorduğumu tecrübe eden arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.Yakın zamanda yurtdışından bu şekilde telefon almayı düşünüyorum

Teşekkür ederim. Ben faturam olmasını tercih ettim. Garanti kapsamında fatura çok gerekli. Ama istersen Tax Free alabilirsin. Ben denemedim çok bilgim yok. Yurt dışından almak avantajlı tabi ama gidiş geliş masraflarıda çok tutuyo. Biz bir proje için gitmiştik o yüzden gitmişken aldım, kullanmayacağım içinde satıyorum. Sanada kolay gelsin..

Ben de sizin gibi proje kapsamında gideceğim.Kendi bütçemizle çok zor olur tabi ki.
Telefon alırken dikkat etmemiz gereken şeyler var mıdır, malum çok para...Tecrübenizden faydalanmak isterim.

bırakın hocam 2500 tl ye cep alınırı mı?

Apple store dan alacaksınız zaten başka yolu yok. O yüzden Apple da standart fiyatlar ve katakulli işler olmaz o yüzden korkacak bir şey yok. Gideceğiniz yerdeki apple storu ve yerini araştırın, başka sorun olmaz..

mnn' Alıntı:
bırakın hocam 2500 tl ye cep alınırı mı?

Sevgili yaza :)

Acun ILICALI denen neüdüğü belli olmayan adamında 4 milyon dolarlık arabası var... Lütfen cevap yazma uzatmak istemiyorum..

1999 alırım beklemedeyım cok pahalııı

Birde alırken Sim Free olmasını isteyin, burada kendi sim kartınızı takmanız için gerekli. Başkada aklıma bir şey gelmiyor. Olursa yazarım zaten..

canavar gibi bir bilgisayar almak varken bir bilgisayar öğretmeninin cep telefonuna 2500 TL vermisini benim aklım almıyor... iletişim bu kadar pahallı olmamalı ya...

faruks' Alıntı:
canavar gibi bir bilgisayar almak varken bir bilgisayar öğretmeninin cep telefonuna 2500 TL vermisini benim aklım almıyor... iletişim bu kadar pahallı olmamalı ya...

Kardeş başlığı eleştirme lütfen o senin fikrin, herkese laf yetiştiremem, birde sadece öğretmenler takip etmiyor bu siteyi, neyse sen son model bir bilgisayar alırsın eğer günün birinde o kadar paran olursa.

yorumları okuyorum da sanırsın herkes 3310 kullanıyor o derece çemkirme söz konusu :D Benim eniştenin ford taunus arabası var iphone 5 ile takas ederse üstüne para vermesi gerekir. Eee o zaman iphone 5 alınır mı o paraya araba alınır diyelim. :D

Sonuçta o telefonun pahası o kadar ediyor :D kolay satışlar...

nosTRa' Alıntı:
yorumları okuyorum da sanırsın herkes 3310 kullanıyor o derece çemkirme söz konusu :D Benim eniştenin ford taunus arabası var iphone 5 ile takas ederse üstüne para vermesi gerekir. Eee o zaman iphone 5 alınır mı o paraya araba alınır diyelim. :D

Sonuçta o telefonun pahası o kadar ediyor :D kolay satışlar...
:alkis:

Birisi benimde yol yemek masraflarimi versede gidip milanodan bi telefon alsam ona :)))

adalim' Alıntı:
Birisi benimde yol yemek masraflarimi versede gidip milanodan bi telefon alsam ona :)))

Verse'de alsanız hocam ama biz masrafları cebimizden karşıladık, gazi üniversitesi ödenek vermiyor artık..

Apple Store dan alınmış faturalı hiç açılmamış beyaz renkli İphone 5 satılıktır ilgilenenler için Tel No: 05054454283
Ankara'da hemen teslim. İsteyen olursa kendi pasaportuma kaydedip vereceğim. Fiyat değişir.
Fiyat :2100TL

BBNET
Geri