Sandero Stepway mı Duster mi?

Kodla Büyü

00yunus00

Site Gezgini
Bu araçların 1.5 dci motorlarından herhangi birisini kullanan varsa tecrübelerini ve yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Bu araçlardan birisini almayı düşünüyorum da.

Hocam şimdi boşver dacia yı diyenlerden geçilmez. bence fiyatına göre uygun araç. çok arazi ile işiniz yoksa sandero
43 bin liraya sıfır sandero dizel stepway veriyorlar
hyundai falan alsanız 1.2 benzinlisi 47 bin civarı
ben 2006 da 1.5 dci logan sıfır aldım 5 yıl kullandım bu beş yıl içinde aracın 10 bindeki yağ değişimi harici bir yeri bozulmadı. beş yıldaki genel ortalama yakıt tüketimi ise 5.3 litre oldu.
Ayrıca kardeşime bu yıl sıfır 1.6 lpg li honda civic aldık. (gerçi toyota da aynı) bakım periyotları 10 bin km de bir.
dacia 1.5 dci bakım periyodu 20 bin km de bir.
ben burdan şu sonucu çıkarıyorum yanlış da olabilir.
honda, toyota 10 binde bir yağ değişimine çağırıyorsa ya motoruna güvenmiyo yada servisten para kazanmanın derdinde
renault 20 binde gel diyo demekki motoru aynı yağı eksitmeden 20 bin km kullanacak kadar sağlıklı.
ayrıca bakım ücretleride oldukça ucuz.

crepis' Alıntı:
Ayrıca kardeşime bu yıl sıfır 1.6 lpg li honda civic aldık. (gerçi toyota da aynı) bakım periyotları 10 bin km de bir.
dacia 1.5 dci bakım periyodu 20 bin km de bir.
ben burdan şu sonucu çıkarıyorum yanlış da olabilir.
honda, toyota 10 binde bir yağ değişimine çağırıyorsa ya motoruna güvenmiyo yada servisten para kazanmanın derdinde
renault 20 binde gel diyo demekki motoru aynı yağı eksitmeden 20 bin km kullanacak kadar sağlıklı.
ayrıca bakım ücretleride oldukça ucuz.
:puhaha:

Duster'ı tercih edin. kendi segmentinde en ucuz araba. ayrıca satışları da iyi. DACİA'nın 2. elde değer kaybetmeyen tek modeli.

duster yada sanderoyu sağlamlık açısından nasıl değerlendirirsiniz. (arabalar çok çıplak duruyor bide bi yere dokunsan parça parça olacak gibi)

bi kaza anındaki durumu hakkında yorum yapamayacağım ancak çoğu lüks yada pahalı araçlarda bile olmayan esp, asr, dacia da 3 yıldır standart olarak bulunmakta.
dusteri qq ile kıyaslayınca araçların ciğeri aynı sadece torpido kalitesi koltuk kumaş kalitesi gibi farklar var.

BBNET
Geri