Evet hocam toplantı sonunda Adliye'den aldık.. Eve geldim kontol ettim içindekileri. (hatırlatma: kesinlikle mühür ve oy pusulasının olduğu naylonu,ipi açmayın.. )muallimtamer' Alıntı:bizim toplantı yarın olacakmış. Siz orada mı aldınız.
berk0102' Alıntı:Slm ben memur üye olarak görev yapıcam , yalnız benim görev belgem diye bir şey yok. Nufusumla görevli olduğum sandığa gitmem yeterli mi ? Seminere gitmiş ve imzamı atmıştım. Ama elimde bir belge yok . Görev tebliği yaptılar bende imzaladım okula geri verdim .
Dev Kitap Arşivi' Alıntı:berk0102' Alıntı:Slm ben memur üye olarak görev yapıcam , yalnız benim görev belgem diye bir şey yok. Nufusumla görevli olduğum sandığa gitmem yeterli mi ? Seminere gitmiş ve imzamı atmıştım. Ama elimde bir belge yok . Görev tebliği yaptılar bende imzaladım okula geri verdim .
Zaten o sandıkta memur üye olarak görev yapacağınız yazıyor. Herhangi bir belgeye ihtiyacınız yok. Kimliğiniz yanınızda olsun yeterli.
Ben sayım döküm cetvelinin birini memur üyeme, diğerini de diğer üyelerden seçeceğim. Bir tanesini sandıktan bana zarfları vermesini söyleyeceğim diğerine de benim okuduğum oy pusulasını ve zarfları istiflemesini isteyeceğim..permanganat' Alıntı:Bi sorum olacak Başkan'ımda bu sayım yaparken sayım döküm cetveli 2 üyeye mi verecez yoksa 5 üyeydi mi verecez bende üye 7 kişiyiz (memur, 5 tane parti üyesi bide Başkan) 2 üyeye versem olur mu. Bide bu sayım döküm cetveliniz siyasi parti üyeleri istiyorum verecekmiyiz?
Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için biraz tecrübesizim ama şimdi herşeyi öğrendimilkayla' Alıntı:-Sayım döküm cetvellerinden birini memurunuza diğerini ise görevli üyelerden birine veriniz.
-Bir görevliyi zarfları açıp size vermesi bir görevliyi ise zarfları ve oy pusulalarını düzenli şekilde yerleştirmesi için görevlendiriniz.
-Sayım esnasında aralarda döküm cetvellerinin birbiri ile olan tutarlılığını kontrol ettiriniz.
-Sandık sonuç tutanaklarını karbon kağıdıyla çoğaltarak her parti müşahitine imza karşılığında 1 adet verebilirsiniz.
permanganat' Alıntı:Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için biraz tecrübesizim ama şimdi herşeyi öğrendimilkayla' Alıntı:-Sayım döküm cetvellerinden birini memurunuza diğerini ise görevli üyelerden birine veriniz.
-Bir görevliyi zarfları açıp size vermesi bir görevliyi ise zarfları ve oy pusulalarını düzenli şekilde yerleştirmesi için görevlendiriniz.
-Sayım esnasında aralarda döküm cetvellerinin birbiri ile olan tutarlılığını kontrol ettiriniz.
-Sandık sonuç tutanaklarını karbon kağıdıyla çoğaltarak her parti müşahitine imza karşılığında 1 adet verebilirsiniz.
Bi sorum daha olacak ücret bordrosuna sadece ad soyad tckimlik ve imza alacaz dimi öyle söylendi toplantıda