SANALTUR ÇALIŞMASI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hakansia' Alıntı:
nasıl yaptığını anlatırmısın hocam?
SANALTUR İÇİN İKİ ŞEY GEREKLİDİR.
1- PANORAMİK ÇEKİM YAPAN FOTOGRAF MAKİNASI
2-PANORAMA STUDİO GİBİ SANALTUR PROGRAMI.

GERİSİ KENDİLİĞİNDEN GELİYOR.

hocam önce emeğine sağlık. çok güzel olmuş. emin ol bir çok arkadaş bunu nasıl ve hangi programla yaptın diye soracaktır. önceden bi kaç arkadaş sanki paylaşmıştı program adını . ama sen verebilirmisin. yani paylaşabilir misin programı.

ikincisi bu fotoları çekerken özel bir çekim yöntemi var mı. yani digital foto makinesi ile çekilen fotolar ile olur mu?

sorduğun için yazıyorum. giriş bölümündeki yukarı merdiven yazısı ile oyun odasıydı galiba o oklar yani yazılar birbirine yakın mı olmuş diye düşünüyorum. görsellik açısından. sadece sorduğun için yazdım.

program, kullanımı ve yapım aşamaları hakkında biraz bilgi verirsen çok makbule geçecek birçok kişi için

program: PanoramaStudio 2 Pro.
herhangi bir fotograf makinasında panorama özelliği varsa bu makinayla fotoları çekip, programda birleştiriyorsunuz.

Hocam gayet başarılı bir çalışma olmuş, lakin birde eleştirim olacak; yön gösteren okları daha estetik güzel birşey yapsanız eksiği kalmayacak.

soni makinalar zaten tek panoramik çekimde 180 derce alıyor. 2 çekimle 360 derece elde edersinzi

Güzel olmuş da ben şunu merak ediyorum.Mesela kapıya tıklayınca içeriye giriyor.Bunu nasıl yapıyorlar o programla mı acaba?

mazaka2012' Alıntı:
Güzel olmuş da ben şunu merak ediyorum.Mesela kapıya tıklayınca içeriye giriyor.Bunu nasıl yapıyorlar o programla mı acaba?

resmin üzerine yön işareti koyuyoruz. programdada o noktaya ink atıyoruz.

BBNET
Geri