Sanal PC'ye imaj Kurma (Nvme)

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
VMware Workstation Sanal PCye imaj Kurma (Nvme)

Clonezilla imajlarının sanal bilgisayarlara nasıl kurulacağını anlattım. Yeni Nvme harddik portlu imajların kurulması ayrıca zor olduğundan bunun nasıl yapılabileceğini anlatmaya çalıştım.

Clonezilla İmajının Oracle VirtualBoxa Yüklenmesi

Bu videoda akıllı tahtadan alınmış clonezilla imajının Oracle VirtualBoxa nasıl yükleneceğinden bahsettim. Bu tahtalarda NVme harddiskler olduğundan bununla ilgili ayarlamaların nasıl yapılabileceğini gösterdim.

Son düzenleme:
@hasari Hocam ben Clonezilla ile alınan imajları sanal makineye kurmaya çalıştığımda disk boyutları uyuşmadığı için hata alıyorum ve kuramıyorum bir çözümü var mı?

@hasari Hocam ben Clonezilla ile alınan imajları sanal makineye kurmaya çalıştığımda disk boyutları uyuşmadığı için hata alıyorum ve kuramıyorum bir çözümü var mı?
Videoda anlatım hocam izleyin yaparsınız. VirtualBox programında da nasıl yapıldığını anlattığım videom birazdan gelecek çekim tamamlandı yüklüyorum.

Clonezilla İmajının Oracle VirtualBoxa Yüklenmesi
Bu videoda akıllı tahtadan alınmış clonezilla imajının Oracle VirtualBoxa nasıl yükleneceğinden bahsettim. Bu tahtalarda NVme harddiskler olduğundan bununla ilgili ayarlamaların nasıl yapılabileceğini gösterdim.

ilksms
Geri